SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Unsun - Clinic For Dolls (2010)

Unsun - Clinic For Dolls
Unsun logo
Polonia

Clinic For Dolls

Gothic / Symphonic Metal
Mystic Production
2010


Temes

1. The Lost Way 05:39
2. Clinic for Dolls 04:19
3. Time 04:27
4. Mockers 04:07
5. Not Enough 04:15
6. The Last Tear 04:20
7. Home 04:26
8. I Ceased 04:36
9. A Single Touch 04:36
10. Why 03:31

Formació

Veus: Aya
Guitarra: Mauser
Baix: Heinrich
Bateria: Vaaver

Crítica

Unsun és el nou projecte de Mauser, guitarra de Vader, grup de Death metal extrem de Polònia. Aquest fet Casuso certa controvèrsia ja que molts no esperaven l'estil de Unsun donat els orígens de Mauser i van ser acusats de sonar com un grup Pop Unsun no és Vader, ni ho pretén ser.

Moltes vegades el senzill és efectiu, en Clinic For Dolls, segon treball de Unsun trobarem el mateix que ens van oferir a The End Of Life, el seu primer treball. Un metall simfònic o gòtic molt bé produït i enganxós, no es compliquen la vida en parts tècniques ni virtuoses, però el que fan ho fan a la perfecció. Aya amb una veu que encaixa a la perfecció en aquest estil és el centre d'atenció, guitarres, betería, arranjaments, tot gira entorn de la seva veu. Unes guitarres contundents i en ocasions agressives juntament amb una bateria aclaparadora ens recorden als més reticents que Unsun no és el grup de metall d'un triunfito popero.

Aya té la veu ideal per a aquest grup, orientat a agradar sense embarcar-se en més històries, directes i frescos creant un conjunt on la veu d'Aya s'enfronta a l'agressivitat musical obtenint un més que bon resultat. No inventen res de nou al gothic metall, però tampoc ho pretenen.

Si t'agrada el metall simfònic o gothico, algun dia algú em haura d'explicar bé la diferència perquè sapiens que van de la mà en moltes ocasions, però d'etiquetes ja en parlarem un altre dia, Unsun sense cap dubte t'agradaran. Si intentes seguir a l'ex-Vader, deixa-ho, ni et molestis. A vegades el senzill sona millor que el tècnic.

Sergi Arise "Hell"
16/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.