SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Valet Parn - Riddle Figure (2011)

Valet Parn - Riddle Figure
Valet Parn logo
Grecia

Riddle Figure

Groove Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. Fabel 02:23
2. Morpheus Fever 03:40
3. Riddle Figure 03:55
4. Dark Room Conjuror 03:39
5. Fear The Bullet 03:38
6. Neverland 04:18
7. Till We Rise 04:08
8. Blindfall 04:15
9. Vletine's Night 03:46

Formació

Veus: Steve Venardo
Guitarra: George Emmanuel
Guitarra: Jimmy Haursen
Baix: Stathis Ridis
Bateria: George Canavari

Crítica

Valet Parn és una banda grega que acaba de llançar el seu primer treball sense el suport de cap segell. La masterització es va produir als estudis Fredman (Opeth, In Flames, At The Gates, Arch Enemy ...). Aquest fet ja ens indica el convençuts que estan aquests nois en el seu treball.

El realitzar una crítica d'un disc que no pertany al teu estil sempre és una mica delicat perquè no saps si vas a poder captar la seva essència i detalls i alhora intentes fer-ho de la manera més objectiva possible i això sempre suposa un nou repte. Anem allà ...

En veure la portada la primera impressió és que es tracta d'un grup de metall progressiu, però Valet Parn no és un grup que s'hagi encasellar en una sola etiqueta, trash, groove, progressive ... totes serien correctes. El disc comença amb una intro que prepara el camí per al primer tema, Morpheus Fever, potser el més Trash del disc, un tema molt directe, agressiu, riffs i bateria contundents en contraposició amb una veu contundent però que ni segueix l'estereotip del Trash i és que Valet Parn no és tampoc un grup estrictament Trash. En els següents talls es va perdent l'essència trashera dels vells temps i el so és més modern, enriquit amb pinzellades progressives.

Un detall a remarcar és la diferència d'estil de totes les pistes del disc, unes dures i contundents com Morpheus Fever o Riddle Figure, altres més relaxades com Till We Rise o Neverland i altres més tècniques i plenes de canvis com Valentines Night. Això fa d'aquest Riddle Figure un disc elaborat i ple de qualitat. El so i la producció són excel · lents.

Sorprèn que un grup capaç de treure un disc d'aquesta qualitat no vingui de la mà de cap segell discogràfic, però no crec que triguin a aconseguir-ho. Sigui quin sigui el teu estil Riddle Figure és un disc molt recomanable.

Sergi Arise "Hell"
23/03/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.