SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Bridge to Nowhere + Serapis Project Rock Palace (Madrid)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Vexillum - The Wondering Notes (2011)

Vexillum - The Wondering Notes
Vexillum logo
Italia

The Wondering Notes

Epic / Power Metal
My Graveyard Productions
2011


Temes

1. Neverending Quest 06:11
2. The First Light 05:03
3. Avalon 06:01
4. The Brave and the Craven 05:37
5. Ranger Runs Again 03:27
6. Rising From The Ruins 05:43
7. The Wood of Chances 03:48
8. Hunter and Prey 04:12
9. The Traveller 05:04
10. Open Your Curtain 05:
11. Shadow Vexillum Part. II 06:30

Formació

Veus: Dario "Galdor" Valesi
Guitarra: Michele "Firespit" Gasparri
Guitarra: Andrea Calvanico
Baix: Francesco "Skywise"Ferraro
Bateria: Francesco Girardi

Crítica

Vixellum és un jove grup de Power Metal Italià i The Wondering Notes és el seu primer LP. En escoltar aquest disc t'adones ràpidament que per l'edat dels components de Vexillum han crescut redoeados de power, de power del bo que ens arribava anys enrere, ja que aquest primer treball de llarga durada està clarament influenciat per molts grups, al que més em recorden és a Drakkar, i els seus temes ràpids i plens de cors.

El primer que crida l'atenció és la portada, i en començar l'escolta entens el perquè d'aquesta portada, durant tot el disc com enllaços, introducció i tancament s'escolten sorolls de taverna, murmuris, música de fons ... Vexillum és pur i dur power metall italià, però sense la grandiloqüència de Rhapsody Of Fire, cançons ràpides amb tornades enganxoses com The Brave And The Craven, temes de mig temps ideals per corejar himnes amb una cervesa entre mans com Avalon, amb arranjaments en forma d'instruments tradicionals i la col · laboració d'una veu femenina. Inclouen també un tall acústic molt folk Ranger Runs Again i finalment una menció especial a Rising From The Ruins que no puc evitar veure ahi una clara influència de Drakkar!

El so no és dolent encara que podria millorar-se. Un bon disc que espero segueixi evolucionant en futurs treballs, ja que es nota massa que és un primer LP i han de seguir treballant dur. El camí sembla haver trobat, ara cal caminar-.

Sergi Arise "Hell"
27/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1182
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.