SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vogelfrey - Wiegenfest (2010)

Vogelfrey - Wiegenfest
Vogelfrey logo
Alemania

Wiegenfest

Folk Metal
Trollzorn
2010


Temes

1. Prolog 01:05
2. In Acht und Bann 03:54
3. Belsazar 04:22
4. Heldentod 04:37
5. Im schwarzen Hain 06:13
6. Ball der Gehängten 04:47
7. Blutgericht 06:04
8. Waffenbruder 05:12
9. Puella Rufa 04:38
10. Feenfleisch 05:15
11. Epilog 02:37

Formació

Veus: Jannik
Chelo: Johanna
Guitarra: Dennis
Baix: Chris
Bateria: Dominik
Violí: Alex

Crítica

Vogelfrey és una jove banda d'Hamburg que fa uns mesos va llançar el seu primer disc Wiegenfest (Passatge Dur seria la traducció). De tots és coneguda la llarga tradició de grups teutons que practiquen un Folk Metall amb abundants tocs medievals diferent als grups Viking o Death Folk Metall que ara abunden per Europa. És un Folk Metal més proper a In Extremo per posar un exemple. Una altra preculiaridad de Vogelfrey és que canten en alemany, tot i que això pot reduir en part en nombre de seguidors pel fet de no entendre les lletres.

Wiegenfest comença amb una introducció parlada que anirà acompanyant al llarg de diversos talls del disc. Els talls són molt variats mantenint el Folk Medieval com a element comú a tots ells, des rockers com In Acht Und Bann, foscor a Im Schwarzen Hain, ritmes accelerats plens de caràcter festiu a Ball Der Gehängten o la contundent Feenfleisch. El Chelo i violí marquen molt profundamenteel so de Vogelfrey així com l'ús de flautes entre d'altres instruments tradicionals, Volgelfrey més que un grup de Folk Metal podria dir que són un grup Folk amb influències Metall.

El so i la producció són bons, un molt bon debut d'aquests sis alemanys d'Hamburg, amb un estil més folk que metall que segurament agradarà tant a seguidors de grups com In Extremo com als amants del Folk Metal amb influències Death.

Sergi Arise "Hell"
28/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.