SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Westhia - Westhia (2012)

Westhia - Westhia
Westhia
Westhia logo
España

Westhia

Heavy / Trash Metal
7hard
2012


Temes

1. Pandora
2. Destronado
3. Nadie Lo Sabe
4. La Muerte Acecha
5. No Puedes Decidir
6. Es La Hora
7. Siervos Del Mal
8. La Celda

Formació

Veus: Roberto
Guitarra: Diego
Guitarra: Victor
Baix: Chus
Bateria: Jevo

Crítica

Es formen en terres asturianes allà pel 2004 després de la separació de les bandes In-Sanity (heavy thrash) i Ashtma (trash / death) i durant un període de temps el repertori que oferia Westhia en concert eren cançons que havien compost per a aquestes dues bandes. Després de molts assajos veuen que la cosa funciona i poc a poc van sortint nous temes. Al principi van començar sent un quartet amb Chus (baix), Roberto (bateria), Diego (guitarra i veu) i Víctor (guitarra i veu). És a finals del 2007 quan entra "El Jevo" a la bateria al deixar el lloc Roberto, que pren el control ple com a vocalista. Tenen dues maquetes prèvies al disc que són Westhia (2007) i Destronado (2010).

El present disc de títol homònim va ser gravat en els Estudis Pin-Güi d'Avilés entre Febrer i Setembre de 2011 i està produït per Julio Cernuda.

"Pandora" és un tema que han rescatat de l'època de Ashtma i ja des de l'inici deixen assegudes les bases de la seva música, que es tradueix en guitarres entre heavy i thrashicas i una base rítmica contundent que faran que moguis el cap amunt i avall sense parar. Si he d'arriscar i dir un grup semblant jo diria que són Mur la banda espanyola que més els sembla.

"Destronado" ens narren els últims dies d'un dictador. Té unes guitarres pesades molt metaleres i una tornada curt que fan que aquest tema sigui directe i tallant a més no poder.

"Nadie lo sabe" ens porta a col · lació un dels mals endèmics d'aquests últims anys, el terrorisme. Musicalment em recorda Black Label Society sobretot pels riffs guitarrers en l'ona de Zakk "La Bèstia" Wylde.

"La muerte acecha" és un tema recuperat del seu anterior maqueta i ens explica com el protagonista de la història rep la notícia d'un càncer incurable i no sap com enfrontar al seu trist destí. És un dels temes més melòdics dins de la seva canya innata, on la tornada es queda a la primera tot això amanit amb uns solos molt Pantera.

La veritat és que les lletres de la banda no sant l'alegria de l'horta precisament. Pràcticament totes tenen un component fosc o tràgic. Una de les més dures és "No puedes decidir", que ens parla de l'infern a la terra que passa un nen deforme ingressat en un orfenat. Una de les coses que més m'agrada del grup és que la música és molt potent però té bastant melodia en els solos i en les tornades.

"Es la hora" és un homenatge a totes aquestes bandes que segueixen al peu del canó sense pràcticament suport dels mitjans, aguantant només pel fet de tocar.

"Siervos del mal" ens posa els pèls de punta ja que ens relaten una llegenda sobre dos éssers de rostre deforme que surten quan no hi ha llum a cercar incauts vianants per fer-los veure un futur sanguinari i cruel. Diuen que algú els ha vist i ha embogit.

Per tancar el disc han triat "La celda" que és la història d'un pres condemnat a deu anys de presó. Tracta de la seva desesperació, dels seus plans de fugida, de les seves ansietats. Musicalment és un tema ràpid i directe de pur speed metall a la línia dels millors Muro.

Per cert el nom del grup ve de que "La guestia" és la versió asturiana de la Santa Compaña gallega, el van modificar una mica perquè sonés més heavy i així va néixer Westhia. A la portada del disc ve un cartell que posa "Producte lliure de Sgae - Cultura Lliure". Més clar aigua. Si t'agrada el heavy metal clàssic canyer i el thrash més melòdic, aquest és sens dubte el teu disc.

Tatotitotu
25/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.