SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Under Cold Sun - .​.​.​Prepare For Pain (2013)

Under Cold Sun - .​.​.​Prepare For Pain
Under Cold Sun logo
España

.​.​.​Prepare For Pain

Death / Thrash Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Soul Destruction 03:37
2. Red Demon 04:45
3. The Second Attack 03:38
4. Decadence 02:48
5. The Pain Creator 05:09
6. Way of Life 02:40
7. Alone 03:47
8. Nevermore 02:49
9. The Ascent 04:40

Formació

Veu i guitarra: Porky
Guitarra: Pablo
Baix: Fernando
Bateria: Adolfo

Crítica

Procedents de Castelló m'ha arribat a les meves mans el segon treball dels thrash death Under Cold Sun. Una jove formació que en poc més de cinc anys han editat ja dos treballs, que junts conformen una única obra conceptual. Així aquest ... Prepareu For Pain és la continuació del primer disc If The Trust Hurts.

Estem davant d'una formació que basa el seu so en un thrash cru i punyent, amb detalls més agressius. I aquí és on s'alberga el meu major confusió o dubte amb el disc. L'enregistrament és una mica precària, però els mitjans amb què s'ha gravat aquest disc no han estat els ideals. Estem davant d'un dels dilemes del metall actual, que s'ha d'autofinançar i quan això succeeix en bandes joves, ja que el procés es complica força. El dubte és ... ¿El so és així de cru per elecció o com a conseqüència dels mitjans disponibles?

Sigui quina sigui la resposta, crec que un ha anat lligat a l'altre, buscat i trobat, per afirmar-em baso en les composicions, que són agressives i intenten portar dins d'una espiral de desesperació.

Pel que fa als temes, tenim talls molt treballats com "Decadence", un tema thrasher de vella escola, riffs que enganxen a la primera, amb una bona base rítmica, pesada però veloç, amb unes veus esquinçades al més pur estil Anthrax. Tot un gran tema. Seguint la seva estela trobem altres temes com "Soul Destruction" o "Xarxa Deamon", bastant més pesades, però amb prou ganxo.

Temes com "The Pain Creation" amb unes veus més profundes que ens porten a un tema més fosc, guiant-nos, com ens marca el títol de l'àlbum cap al dolor i comença una tendència del disc que es va fent més i més pesat fins a la seva fi canviant canvis de ritme en temes com Alone o The Ascent.

Ja sigui voluntari al compondre els temes o pel caràcter conceptual del disc, el disc, tendeix a ser molt pesat, contundent. Han sabut combinar velocitat i contundència, però m'ha faltat una mica de dinamisme ... la pesadesa és per moments massa monòtona, hechando a faltar uns riffs més variats. Però aquests són matisos molt personals.

Una banda jove que toca, assaja i compon, que no té el suport per poder ficar-se en una producció d'alta volada i fa els seus enregistraments per poder treure el material al mercat. No hi ha res de reprotxable en això, és el resultat de la situació que tenim avui en dia. Ningú et dóna suport si no posar diners a compte, ningú llevat de les bandes es juguen la pasta. I si posem en joc el paràmetre de la joventut la cosa es compica molt més, de manera que no s'ha de fer efecte en la gravació del disc.

No puc passar per alt el bon nivell de presentació del disc ... ¡S'ho han currat!

Esperem veure una evolució en la banda, que si n'hi ha, sens dubte caldrà tenir-los molt en compte en un futur proper, detalls de qualitat no han faltat en aquest bon disc de thrash nacional. Ara toca veure'ls en directe!

Sergi Arise "Hell"
28/08/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.