SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

September Murder - He Who Invokes Decadence (2013)

September Murder - He Who Invokes Decadence
September Murder logo
Alemania

He Who Invokes Decadence

Melodic Death Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Under Severed Skies 06:24
2. Two Culprits, One Oath 03:44
3. Among Vultures 09:54
4. From Adoration... 02:26
5. ...to Deterrence 06:36
6. May Conviction Force Reckoning 05:08
7. In Celebration of Mankind's Wretchedness 04:42
8. He Who Invokes Decadence 11:17

Formació

Veu: Olliver Schacke
Guitarra: Emanuel Brauer
Baix: Marcus Kühne
Bateria: Clemens Frank

Crítica

Sembla que últimament el death metal s'està creuant més i més al meu camí des que no fa massa vaig començar a escoltar aquest estil , del qual he de reconèixer que sóc bastant inexpert , perquè ens hem d'enganyar i de sobte tinc davant meu tres grans treballs de revisar i d'una duresa considerable ... comencem amb el primer d'ells , He Who Invokes Decadence .

Originals d'Alemanya, ha caigut a les mans el nou disc de setembre Murder . Banda formada a mitjans de la dècada passada i que compten amb un primer Ep , i Lp en 2009 titulat Agony in Flesh i que s'han mantingut aturats pel que fa al treball en estudi ni menys que sis anys .

Com de costum , començaré per mirar la portada i el primer que crida l'atenció és que quadra perfectament amb el títol del disc . Un panorama descoratjador , adornat amb aus carronyeres , la brutal decadència s'obre pas després d'obrir aquest disc .

Després d'una primera escuha completa d'He Who Invokes Decadence t'adones que no es tracta del típic disc de death que va al drap amb temes de quatre minuts de riffs pesats i contundents amb guturals i cap a casa . Ni de bon tros . Es tracta d'un disc força complex que es mou entre diversos estils i atmosferes , podríem arribar a ratllar el disc de progressiu pels seus canvis radicals i sobretot pels seus canvis de registre extrems dins d'un mateix tema . Però és un terme , el progressiu , que de forma bastant banal en moltes ocasions , així que ho diré amb la boca petita .

Els canvis d'intensitat són continus , passant de riffs pesats de death metal bastant clàssic a trobar enmig de passatges brutal aclaparadors , per després ficar-se en canvis d'ambient extrems deixant el tema en un ambient solitari en forma d'una guitarra que punteja amb sons pseudoelectrónicos ... una anada d'olla genial si t'agrada aquest rotllo o una aberració si el que estaves esperant és senzillament un disc de death més .

Vuit temes que cobreixen cinquanta minuts de disc , la mitjana queda alta , amb diversos temes que excedeixen els deu minuts , suma això que s'ha comentat en el paràgraf anterior i entendràs el perquè del qualificatiu de progressiu . Han intentat jugar amb l'ambientació atmosfèrica per intentar introduir l'oient dins de l'ocàs del seu so ia la meva manera de veure ho han aconseguit .

Les parts més lentes i pauses de vegades poden resultar excessives ... però depèn del que esperis del disc , si tens paciència i et deixes portar , són més que assumibles .

Vocalment tenim una veu bastant clàssica de death metal, ben executada complementada amb el " grunyits de porc " a les parts més brutal .

Un tercer disc autoproduït de setembre Murder en què la banda ha sabut escapar dels típics cànons del death metal clàssic per compondre una obra bastant densa quant a atmosferes que es veuen destrossades per continus canvis de ritme i intensitat . Un bon treball de tall tècnic .

Sergi Arise "Hell"
05/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.