SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Hardreams - Unbroken Promises (2013)

Hardreams - Unbroken Promises
Hardreams logo
España

Unbroken Promises

Hard Rock
Perris Records
2013


Temes

1. Count On Me.
2. A High Mountain To Climb.
3. It's Only Love.
4. The War Is Over.
5. Woman In Black.
6. Now You're Mine.
7. The Land Inside Our Souls.
8. Goin' Fast.
9. Unbroken Promises.
10. Cross The Line.
11. All And Now.

Formació

Veu: Manu Esteve
Guitarra: David Agüera
Baix: Víctor Muiño
Bateria: Sergi Hormigó
Teclats: Sergi Segarra

Crítica

Hardreams , banda de hard rock melòdic torna a la càrrega amb " Unbroken promises " (2013 ) . Després de diversos treballs d'estudi , entre ells " Calling everywhere " (2004 ) i "The Road Goes On ... " (2008 ) , Hardreams amb Manu a la veu , David a la guitarra , Víctor al baix , Sergi a la bateria i Segarra als teclats , ens delecten amb onze temes on bolquen tota la seva energia , passió i bon rock . Una perfecta barreja , tremendament ben executada i immillorable quant a so i mescla que traslladen a qualsevol oient a aquests primers discos de Whitesnake , Aerosmith i Van Halen .

" Count On Em " i "A High Mountain To Climb " són dos temes idonis per començar el plàstic . Amb un so potent , directe i clar , la banda deixa constància del que és i com fa el que millor sap fer ; bon hard rock . " It 's Only Love " i " Now you'r Mini" , es converteixen en les dues balades del nou treball de Hardreams . Temes molt càlids , amb potència i sentiment al més pur Scorpions . A destacar enormement el timbre i registre de Manu , sens dubte una gran veu , tant a nivell tècnic com expressiu . " The War Is Over " i " Woman In Black " donen pas a " The Land Inside Our ​​Souls ", temes que li donen la marca a la banda de Ripollet . Un rock molt clàssic , perfectament executat , amb gran presència guitarrera i teclats . " Goin ' Fast" , potser el tema més canalla del nou treball de Hardreams . Tocs blusers , una rítmica molt marcada i sols que pretenen deixar sense paraules a més d'un. El novè tema , el que dóna nom al disc " Unbroken promises " segueix mantenint la mateixa línia estilística que dóna segell i marca a la banda com hard rock clàssic d'ona vuitanta . " Cross The Line " i " All And Now " tanquen aquest fantàstic i més que excel · lent projecte dels de Ripollet . Amb un so immillorable i uns músics excel · lents , Hardreams és una proposta aconsellable i recomanable per a tot aquell amant del hard rock més clàssic dels vuitanta i de veus com les de Meine ( Scorpions ) , Coverdale ( Whitesnake ) , Tyler ( Aerosmith ) i Starr ( Steel Panther ) .

Topillo
09/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.