SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Circle of Silence - The Rise of Resistance (2013)

Circle of Silence - The Rise of Resistance
Circle of Silence logo
Alemania

The Rise of Resistance

Power Metal
Massacre Records
2013


Temes

1. Blood of Enemies 04:37
2. Eyes of Anarchy 04:24
3. Nothing Shall Remain 03:40
4. One Moment of Hate 04:03
5. An Oncoming Storm 04:20
6. Mind Conspiracy 04:30
7. In the Absence of Your God 03:18
8. We Rise 03:29
9. The Final Chapter 03:44
10. Slaves to the Greed Machine 04:46
11. Reborn from Darkness 04:05
12. The Architect of Immortality 05:29

Formació

Veu: Niklas Keim
Guitarra: Tobias Pfahl
Guitarra: Christian Sommerfeld
Baix: Björn Boehm
Bateria: Peter Suppinger

Crítica

Circle Of Silence és una banda alemanya de power metal poc coneguda per aquestes contrades , com tantes altres , que han llançat el seu quart treball de la mà del segell Massacre Records , un segell que llança gran quantitat de discs al mercat i en el qual trobes bastants sorpreses que com succeeix en aquest cas , quedarien eclipsades si depenguessin de grans discogràfiques .

Power metal ... power metal ... ¿ Queda alguna cosa per inventar en aquest estil ? Crec que no gaire , o almenys res que ens hagi de deixar sorpresos , tant de bo m'equivoqui . Però això no és una excusa per poder llançar afirmacions gratuïtes al vent com ' altra banda power més' , 'més del mateix' ... com anem llegint de tant en tant per aquí . Perquè després es van omplint la boca de elogias a tantes bandes que segueixen les dreceres marcades per les bandes progressives tècniques de death que cada dia intenten seguir els passos de Messugah o Gojira per posar un exemple ... Val que el Power està molt picat , però no per això se li de menystenir i aparcar .

Circle Of Silence , com no van a inventar res , fer un power clàssic amb prou força i agressivitat , alguns el titllen de tocs thrash ... jo prefereixo dir que intenten impregnar les seves composicions de més cruesa com s'evidencia en talls com "One Moment Of Hate " .

Power metal europeu , però amb gran influència de l'americà , no en va em recorden a bandes com Jag Panzer o fins i tot Metalium , salvant les grans distàncies . Melodies compostes per enganxar i donar cops de cap continus i seguir els vertiginosos riffs amb els peus .

A qui no li agrada escoltar aquest tipus de bandes ? No estaran entre les millors ressenyes dels mitjans , no ompliran grans sales en gires mundials , però estem davant un disc molt ben compost i executat , sense grans pretensions però que es deixa escoltar molt bé sense flaquejar ni moments de decadència .

Disc que recomano per a aquells seguidors del power metal contundent i ple de melodies que vulguin passar una bona estona amb un disc que es deixa escoltar molt fàcilment deixant fluir l'essència del power sense estar a l'aguait de crítiques simplistes a l'estil que va dominar la dècada dels noranta i amb el qual vam créixer molts dels que ara tenim trenta i tants ...

Sergi Arise "Hell"
16/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.