SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Aggression - Viocracy (2012)

Aggression - Viocracy
Aggression logo
España

Viocracy

Thrash Metal
Xtreem Music
2012


Temes

1. False Flags 04:15
2. Chemical Slavery 03:25
3. Viocracy 04:57
4. MK Ultra 04:33
5. Get Mad 04:23
6. Human Nature 04:38
7. Awake Awareness 04:07
8. Dehumanized 04:46
9. Victims of Bias 04:29

Formació

Veus i guitarra: Pol Luengo
Guitarra: Oscar Reka
Baix: Carlos Leonardo
Bateria: Jose Rosendo

Crítica

Aggression editar el passat 2012 el seu segon disc , Viocracy a través d' Xtreem Music . Els thashers catalans havien donat un cop sobre la taula amb Moshpirit , un enorme treball a l'altura dels grans del thrash , ometré el de nacionals , perquè és absurd reduir la comparació només amb les bandes d'aquest país i limitar-nos a dir , com Angelus Apatrida . Igual que els Albacete , Aggression i altres formacions punteres del thrash nacional estan a l'altura de les altres bandes , així que deixem les tonteries de banda .

Viocracy suposa un pas en l'evolució musical d' Aggression , ja no només per ser un disc més sinó perquè ho han enfocat de forma diferent a Moshpirit . Aquell primer disc no deixava de ser un thrash molt ben executat , però amb els cànons de velocitat i cruesa habituals de l'estil o en aquest Viocracy han volgut deixar clar que la paraula tècnic els ve al cas i no és un simple adorn egocèntric .

Viocracy destil tècnica a dojo , canvis de ritme , compassos complexos i fins i tot una mica de fusió amb estils poc habituals com veurem més endavant . Amb això s'allunyen d'un primer treball més habitual . Això té un nom i és ambició . No tofus han entès aquest disc , o senzillament esperaven una altra cosa . El cas és que el primer ja ho van fer bé i ara ho han tornat a aconseguir.

Pel que fa als temes , "False Flags " comença amb un discurs del que es creia Màster l'Univers , Jorge Bush . Un tema enèrgic i directe a la vena , els peus se't s'escapessin intentant atrapar el seu ritme . Les guitarres potents i crues a més de tècniques , resolent els riffs pel vessant més complexa en lloc d'anar al fàcil . La línia vocal és fàcilment enganchadiza com per seguir-la sense problemes . " Chemical Slavery " comença sense concessions ni floritures , una hòstia a la cara , si vols refinaments ves a un altre disc . Una mica més lent però més contundent , més pesat , però de nou això no es pot aplicar a tot moment , els canvis de ritme són presents .

" Viocracy " dóna títol al disc , Violència i democràcia , aquesta barreja de forma política amb la que ens està tocant conviure . Un tema ple de canvis d'intensitat i ritmes , acompanyats per guitarres crues i variades , no són els 4 riffs repetits fins a la sacietat . Acaba amb un sol d'aquests que et fan vibrar per la seva subtilesa i intensitat , que són termes oposats ? Escolta- i ho entendràs . " MK Ultra " ens retorna a la velocitat de vertigen , fins que arriba el moment de lluir el baix i les guitarres tallant la intensitat del tema en la seva introducció , les base del tema em recorda als inicis de Megadeth , però amb els detalls tècnics marca de la casa d' Aggression .

" Awake Awareness " també mereix ser esmentat , impressionant , un tema que no té tota linealitat típica i amb unes guitarres que passar del típic riff thrasher de mig temps a portar-nos al límit o deixar-nos penjats amb pauses i canvis sobrevinguts que et deixen com a mitges de tot. Positivament parlant , ja que tot està ben calculat i sense deixar res a la casualitat . " Dehumanized " m'evoquen a Testament pels quatre costats .

" Victims Of Bias " és la raresa del disc , comença molt suau .. fins que ... no sabria dir si és jazz , però té un aire salser que tira enrere , rock meridional , blues ... el cas és que s'han tret un tema que poques bandes tindrien els sants collons de fer. Més que dir si em convenç o no , cal valorar el que suposa tenir aquesta pista en el disc , als seguidors més fràgils els pot semblar una ximpleria , però això demostra la qualitat que desborda la banda .

Tècnicament Aggression s'ha marcat un gran disc . Sense cap dubte . La pregunta que em faig és si els ajudarà en la seva carrera o la gent s'anirà cap al fàcil . Sigui quina sigui la resposta , Aggression ja han marcat la seva presència en el món del thrash i demanen a crits pujar al següent esglaó .

Sergi Arise "Hell"
17/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.