SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Vedonist - A Clockwork Chaos (2013)

Vedonist - A Clockwork Chaos
Vedonist logo
Polonia

A Clockwork Chaos

Death / Thrash Metal
Witching Hour Productions
2013


Temes

1. Visual Echo of Distress 04:16
2. Vulture of War 03:33
3. Little Boy Black 05:01
4. At the Feet of Christ 04:32
5. Tunnel Rat 03:59
6. Sentenced to Atavism 05:19
7. Nhac Do 04:06
8. Internal Bleeding 04:37
9. Delusional Parasitosis 05:16

Formació

Veu: Pachu
Guitarra: Domin
Guitarra: Xan
Baix: Gerhalt
Bateria: Schröder

Crítica

Després de cinc anys d'espera i dos canvis de formació , Domin a la guitarra i Pachu a les veus , un canvi de frontman mai és una tasca fàcil i els polonesos Vedonist han editat el seu tercer disc A Clockwork Chaos , així que els seguidors del death metall polonès estan d' enhorabona .

El títol del disc és una pista sobre el que trobarem en el disc , un mecanisme de death metall progressiu modern immers en un caos de recursos tècnics surant entre ritmes pesats . No és res que no s'hagi inventat ja, de fet cada vegada hi ha més bandes que se sumen al un death modern ple de recursos tècnics , fet que no els treu mèrit , si s'executa bé un estil , més oferta tindrem per escoltar . Ni modes ni osties .

Vedonist han seguit barrejant en aquest disc el death metal polonès característic de bandes com Vader o Behemoth , amb influències thrash notòries que recorden a bandes com Sepultura o Slayer però amb l'additiu progressiu del metall modern i amb un gran resultat Els tecnicismes no sobrecarreguen els temes , sense saturar les composicions de concatenacions infinites de notes clínicament executades .

Les guitarres tècniques i pesades que porten el pes compositiu del so de Vedonist es veuen reforçades per una percussió aclaparadora i devastadora , que com succeeix en la majoria d'enregistraments està a un volum elevat , potser massa , però això no ho canviarem ara , està passant fa ja diversos anys ia la gent li agrada . Això no treu que faci un treball descomunal tant en les parts ràpides com en els mitjans temps pesats .

L'artwork del disc és un altre punt a favor , cada vegada són més els discos que vénen amb portades impressionants . Les portades per a mi , són una part molt important del disc i en aquest cas puc dir , o cridar , que A Clockwork Chaos m'havia d'agradar si o si , no podia deixar-me sumit en la tristesa després de la escolta , no s'ho mereixia aquesta portada. Per fortuna , no ho va fer .

Polònia va ser una de les nacions que més van patir en el passat segle , envaïts i conquistats per ambdós bàndols en la gran contesa i usats com a moneda de canvi entre nacions feixistes i comunistes , com espoleta per detonar les declaracions de guerra i finalment incitats a la lluita amb unes promeses que mai van arribar a complir-se, però demostrant que malgrat això eren pocs però valents , anem que li van tirar un parell d'ous encara que fossin menystinguts . ¿Tot això a que ve? La portada reflecteix a la meva manera de veure , volent o no , la cruesa i la ferocitat de la lluita i de la mort en combat . No sé si es tracta d'un disc conceptual o només són referències aleatòries sobre la guerra ... Gran portada i treball de disseny .

Resumint , un disc totalment recomanable per a tot amant del death metal tècnic modern , amb grans dosis de progressiu del rotllo Messugah i amb la força de l'estil de Vader .

Sergi Arise "Hell"
18/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.