SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Gloom - ...Bless You All (2012)

Gloom - ...Bless You All
Gloom
Gloom logo
España

...Bless You All (EP)

Death Metal
Crystal Eyes Records
2012


Temes

1. End of the Wicked 05:20
2. Coltan 04:00
3. X way 05:01
4. Dark Side of the Desmodronic Pantheon 04:18
5. Dies Nefastus 03:08
6. Evil Fuels 04:38
7. Moebyus Sindrome 03:48

Formació

Veus: Necroseheiim
Guitarra: Guitars
Guitarra: Maiki
Baix: Manuel Pozo
Bateria: Ayus

Crítica

Quatre anys han passat des del primer disc de Gloom , Mater Tenebrarum , el 2009 i que després de diversos canvis en la seva formació , inclòs les veus , han preparat en aquest 2013 el seu segon EP ... Bless You All .

No és una banda que controli , de fet aquests estils són relativament nous per a mi , i no ho negarem , no són la meva passió , encara que vagin entrant cada vegada més i menys encara dominar les bandes que porten temps en ell , de manera que si cometo algun error mortal ja em lapidareis .

El primer que em sorprèn és el fet de catalogar- EP , quan moltes altres bandes ja ho cataloguen de CD , mitja hora , set temes ... està a la frontera , però la meva opinió és millor curt i intens que llarg perquè sí .

Aquest ... Bless You All ens porta uns Gloom que estan a mig camí entre el death més extrem i el black , sense arribar a navegar massa pel Brutal , que té els seus moments , però no els titllaria com a tals . Veus extremes , foscor i sobretot una atmosfera molt ben elaborada amb arranjaments de teclat en temes com en que obre el disc , "End Of The Wicked " .

Malgrat tractar-se d' un grup extrema , no abandona les guitarres elaborades i mantenint melodies sense deixar-se portar pel brutal , sempre més línies , fet que fa que Gloom hagi entrat dins dels estils que escolto .

Com comentava , "End Of The Wicked " obre la feina amb una intro de teclat de tipus misteriós , que et porta a unes veus fosques per atrapar en la foscor de les seves riffs , amb uns teclats molt ben trobats que li donen la volta al tema . Contundent i sobretot amb un indiscutible toc black . Un altre punt al seu favor és el joc de veus gravis i més altes, una dualitat que marca molt positivament la línia vocal del tema .

" Coltan " entra a sac en un death molt extrem , blast beast a sac , una intensitat aclaparadora , amb canvis de ritme constants i uns riffs potents i addictius . Sens dubte un fort xut en directe . "X Way " és un tema compositivament molt més treballat , també per moments més extrem , bleasts a discreció , però sota unes guitarres que no deixen de sorprendre , per a res monòtones , canviant contínuament i portant al tema per diverses etapes , que semblen temes diferents si els escoltessis per separat . Així dóna gust ficar-se en aquests estils .

"Black Side Of The Desmodro " amb un " Start you engines " inicial , entra en un death gairebé brutal , sense concessions , una mica més habitual , però amb unes guitarres que de nou et rescaten sorprenen després de la brutalitat inherent . Em podreu cridar boig , però cada vegada que escolto la part més pesada del tema , salvant les interminables distàncies , m'evoca al Chaos AD de Sepultura ... Encara que al principi no convidi a això , el tema també hi infinitat de canvis de ritme molt contrastats .

"Dies Nefastus " relaxa els tempos , un tema bastant pesat i més fosc , més black , instrumental amb algun crit com arranjament més que com a part principal .

Arribats a aquest punt han ficat dos temes regravats del seu anterior disc , potser per aquí el de catalogar com EP i no com CD , bon toc d'humilitat per part de la banda que no vol vacil · lar al personal . " Evil Fuels " i " Moebyus Sindrome " death a preu fet , molt intens , però que es nota molt diferent a la resta dels temes , més brutal death , com van ser els seus orígens , amb un bon canvi d'estil / ritme al final al cas del primer i més death el segon , intensos i agressius .

Si ens guiem per les composicions dels cinc temes nous respecte als dos anteriors , la banda ha crescut de forma considerable quant a tècnica i recursos compositius . Una bona feina de death / black amb pinzellades brutal .

Sergi Arise "Hell"
23/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.