SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Dagoba - Post Mortem Nihil Est (2013)

Dagoba - Post Mortem Nihil Est
Dagoba logo
Francia

Post Mortem Nihil Est

Industrial Metal
Verycords
2013


Temes

01. When Winter…
02. Oblivion Is For The Living
03. The Realm Black
04. Yes We Die
05. I, Reptile
06. Nevada
07. The Day After The Apocalypse
08. By The Sword
09. Kiss Me Kraken
10. The Great Wonder
11. Son Of A Ghost

Formació

Veu, guitarra i orquestacions: Shawter
Guitarra: Z
Baix: Werther
Bateria: Franky Costanza

Crítica

Avui tenim amb nosaltres als francesos Dagoba que després de la gran pèrdua del fundador del grup ( molt bé suplert per Z seu actual guitarrista ) i després de tres anys sense treure disc tornen amb aquest POST MORTEM NIHIL EST, compost enterament per la seva vocalista i nou líder de la banda Shawter.

Grandíssima i brutal portada a càrrec de Spiros Antoniou o més conegut per ser el cantant de Septic Flesh. Si a això li afegim el treball del màster a un professional com Logan Màster, ex guitarra de Machine Head, el resultat no pot ser dolent.

Aquest disc és un pas més en el so de Dagoba i és una evolució quant a so de grups com Machine Head o els mateix Lamb of God, un death metall amb Groove que el fa més que interessant.

Sense més, donem-li play per escoltar la potència que han imprès en aquest disc :

Comença amb WHEN WINTER... sembla més pròpia d'un videojoc de terror que ens introdueix a OBLIVION IS FOR THE LIVING en aquest tema es pot comprovar que no van en broma moltíssims canvis de ritmes perfectament encaixats pel bateria Franky Costanza, alternant melodia en veus i una força brutal.

The Realm BLACK és un tema molt trallante que en directe ha de ser una fixa i perquè sigui més acollidor li afegeixen un final melòdic que fa al tema que sigui especial.

Amb YES WE DIE i I Reptile demostren la gran habilitat que tenen per barrejar veus guturals amb melòdiques, totes a càrrec del vocalista Shawter. Sense deixar de banda les guitarres i bateries més brutals i incendiàries.

Arribem a la meitat del disc amb un tema curiós i original, NEVADA, un tema instrumental que infligeix un efecte hipnòtic que voldràs escoltar per molt instrumental que sigui.

THE DAY AFTER THE APOCALYPSE és un tema difícil d'escoltar però que quan ho pilles no deixes d'escoltar- part que sigui difícil d'escoltar el té aquest piano amb mitjos temps sense deixar la contundència a la qual estan acostumats els francesos.

Amb BY THE SWORD i KISS ME KRAKEN torna la rapidesa i la bateria aclaparadora. Arribant al final ens trobem amb THE GREAT WONDER, tema del qual han fet un videoclip i reflecteix a la perfecció l'essència Dagoba en aquest disc.

I per tancar el disc ens arriba SON OF A GHOST, tema molt rica tècnicament i que la fa perfecta per tancar aquest gran disc.

Aquest disc és una clara evolució en el grup que no defraudés als més fidels seguidors de la banda i pel que s'han guanyat un lloc entre les millors bandes de metall francès. Post Mortem Nihil Est és un disc que guanya força amb el pas de les escoltes causa de la quantitat de matisos que té el disc.

Toni Nieto
26/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.