SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Instorm - Madness Inside (2013)

Instorm - Madness Inside
Instorm
Instorm logo
Rusia

Madness Inside

Melodic Death Metal
Metal Scrap
2013


Temes

1. Escape from the Cellar 00:44
2. Written with Blood 04:48
3. Invisible 03:59
4. Silent Hate 04:18
5. It in the Well 04:20
6. The Rage in Your Blood 03:59
7. Phobia 04:15
8. Lake of Shadows 04:01
9. The Withering 04:43

Formació

Veu i guitarra: Will Right
Guitarra - Maarri Talovainen
Baix - Alexander Eldurson
Bateria - Antvik

Crítica

A través de Metal Scrap ens ha arribat el primer disc dels russos Instorm titulat Madness Inside . Un disc que com a mínim puc classificar de sorprenent .

Instorm és un quartet format per Will Right a les veus i guitarres , Maarri Talovainen , guitarres , Alexander Eldurson al baix i Antvik a la percussió i es defineixen com melodic death metal , una etiqueta que els queda molt petita . ¿ Death ? Sense cap dubte , guturals , ritmes pesats , intensos , agressius ... ¿ Però només death ? Ni de broma ! Les seves composicions estan basades en continus i interminables riffs i puntejos que travessen els temes , guitarres doblades ... el treball de les sis cordes és el 90% de la banda ... amb el permís de la resta . Però per algú que li agradi el so de les guitarres i gaudi amb bons puntejos i sols, aquests el faran tot d' . La percussió , bé , les veus , bé, no es limiten a fer guturals i tirar milles , busquen trobar una melodia acord amb les guitarres i en alguns temes ho broden , la veritat , però les composicions es basen gairebé per complet és les melodies de les guitarres ia les orquestracions i arranjaments d'origen clàssic , mantieniendo sempre les distàncies i el respecte pel magne estil musical , lògicament .

Les bases tendeixen a un toc eminentment power amb l'agressivitat del death , canvis de ritme , acceleracions de tempo , moments pesats , blast beast puntual , dobles bombos ... però tot amanit amb una intervenció clarament inspirada en la música clàssica , sense resultar massa èpic i grandiloqüent , això és el bo i gran de Instorm . Han aconseguit una barreja que no et porta a moments èpics i fantasiosos del rotllo Rhapsody , sinó que han sabut captar l' essència de la música clàssica i incorporar en les seves composicions de forma magistral .

El disc comença amb una intro amb efectes de pluja i suspens , per donar pas a " Written With Blood " , el tall que obre musicalment Madness Inside , el primer que notes és que les guitarres no són les típiques d'una banda death , no et esperes uns riffs tan power acompanyats d'unes veus guturals d'aquesta manera. La primera escolta te la passes una mica a l'espectativa del que estàs escoltant sense saber molt bé com prendre- , aquesta va ser la meva situació . Una mica descol · locat . El tema avança entre potents riffs i canvis d' tirmo que recorden bastant l'estil d'algunes composicions clàssiques .

Altres temes destacables són " Invisible" segon tall , que prossegueix amb l'inici power del disc , amb una melodia molt enganxosa i potent . " Silent Hate " amb la seva intro deixa molt palès aquest classicisme de Instorm , guanyant en duresa respecte als primers talls . Amb unes veus més sofertes i amb canvis de ritme de nou basats en arranjaments i orquestracions bastant èpiques tenint com a moment cúspide la part central del tema . " It In The Hell " es troba entre els meus predilectes , un tall molt intens i contundent , amb potents orquestracions que marca de la casa d' Instorm . Un tema molt més death , però sempre amb detalls power en els riffs .

" The Rage In Your Blood " és potser el tema que més m'ha captivat del disc . Comença amb una intro molt treballada , combinant guitarres i arranjaments clàssics , un tema enorme, amb unes melodies bastant folkies en les veus , que juguen un important paper el tema . A qualsevol que li agradi el so clàssic i el bon power / death crec que quedarà atrapat amb aquest tema , no així el més old school del death . " The Withering " tanca el disc amb una bona barreja de death profund en les veus i una part musical molt simfònica , un altre bon tema d' Instorm .

Resumint , estem davant d'un gran treball , que potser s'hauria d'haver polit una mica més en l'estudi , però alhora és una obra primera , al marge d'una primera demo de l'any passat , així que s'ha de considerar com a tal i esperar que en properes enregistraments superin aquest llistó que han deixat bastant alt . De nou ens topem amb la distància i la globalització de la música . És molt complicat poder arribar a veure'ls en directe . Un disc totalment recomanat .

Sergi Arise "Hell"
02/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.