SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Exhumed Day - The Beauty of Putrefaction (2012)

Exhumed Day - The Beauty of Putrefaction
Exhumed Day logo
España

The Beauty of Putrefaction

Black / Death Metal
Crystal Eyes Records
2012


Temes

1. The Agony of the Death 01:42
2. From Nun to Slut 06:18
3. Infernal Troops 04:25
4. Catalepsy 07:07
5. From the Darkness Comes the Truth 06:33
6. The Punisher 02:42
7. The Beauty of Putrefaction 04:12
8. Postmortem 05:45
9. Decapitated by His Wife 03:49
10. I Always Think in Your Death 05:31
11. The Black Prophecy 05:10
12. Amnesia 03:53
13. Awakening 02:28

Formació

Veu: Rex Mortis
Guitarra: J. Morgue
Baix: Exsul
Bateria: Dani

Crítica

Els malaguenys Exhumed Day ens presenten el seu nou àlbum " The Beauty of Putrefaction ", un cúmul de turment gratificant distribuït en 13 pistes que no deixaran teves orelles impassibles al percebre himnes satànic -obscurs amb influències Black - Thrash - Death.

El CD comença amb l'èpica instrumental " The Agony of Death " per sorprendre'ns amb un tall més black - thrash " From Nun to Slut " de tornada fàcilment digerible que obre estupendament la part principal del disc.

Els primers cinc temes tracten més de temes satànics, variant el seu estil des de l'esmentat black - thrash fins passant pel thrash - death amb bastants ritmes de bateria o blast beats.

La cançó que dóna nom a l'àlbum, "The Beauty of Putrefaction " segueix en la línia black - thrash ràpida per passar a un pre - sol amb ritme tallat que farà les delícies de més d'un headbanger.

" Postmortem " comença amb un ritme lent fregant el que podríem anomenar thrash - doom per accelerar progressivament el tema rítmicament fins arribar a un clímax, preludi del veritable missatge musical de la cançó, una altra vegada molt influenciat pel black - thrash.

Decapitat per la seva dona, és la traducció del novè tall del CD que decants més cap al thrash americà inicialment amb ritmes molt marcats de doble bombo i una tornada que em recorda en gran manera a Kreator.

La desena pista, "II Always Think in Your Death" és lleugerament més clàssica apostant per un death americà a l'estil Deicide amb tornades Thrasheros i lleuger aroma als grans DEATH, salvant les distàncies. Però finalment, tornen al seu estil normal al CD, el black - thrash.

" The Black Prophecy " comença amb ritmes molt freqüents en el death dels 90 però amb el seu toc especial del nou mil • lenni. La tornada d'aquesta cançó és molt enganxós en la línia dels de Kreator, però una altra vegada tornen a donar-li al tall el seu toc personal de black - thrash i thrash - death.

En la línia de les últimes cançons del CD, el riff guitarrer és molt a la DEATH inicialment per tornar black metalero jugant amb variacions de ritmes molt ràpids.

Tanquen el CD amb " Awakening " un gran tema instrumental a guitarra espanyola de dos minuts i mitjana, en el qual, tot i que els canvis de tonalitat em recorden momentàniament al tancament de el CD " Return to Heaven Denied " de Labyrinth, té grans variacions posteriors i certament val la pena veure en directe per la qualitat instrumental.

Resumint, i analitzant amb perspectiva, ens trobem davant d'un gran CD de Black - Thrash - Death en el seu equilibri just, en la seva justa mesura, sense abusar de tòpics musicals, almenys en que fa al seu missatge instrumental. La lírica sembla en la línia d'aquests estils, potser, com comentava barrejant ritus satànics, foscor, violència i assassinats brutals.

@vidhar666
04/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.