SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aborted - Global Fatline (2013)

Aborted - Global Fatline
Aborted logo
Bélgica

Global Fatline

Brutal Death Metal
Century Media
2013


Temes

1- Omega Mortis 00:59
2- Global Fatline 03:12
3- The Origin of Disease 03:04
4- Coronary Reconstruction 04:28
5- Fecal Forgery 02:45
6- Of Scabs and Boils 02:53
7- Vermicular, Obscene, Obese 02:51
8- Expurgation Euphoria 03:43
9- From a Tepid Whiff 03:04
10- The Kallinger Theory 03:43
11- Our Father, Who Art of Feces 02:43
12- Grime 03:48
13- Endstille 06:27

Formació

Veus: Sven “Svencho” de Clauwé
Baix: JB van der Wal
Guitarra: Eran Segat
Guitarra: Michael Wilson
Bateria: Ken Bedene

Crítica

Aborted diu que ... si hi ha apocalipsi, s'encarregaran de que tingui una bona Banda Sonora amb molta sang i violència ... "

"... Quan l'escoltes ... t'incita a arrencar-li els ulls al del teu costat ..."

"... Avança com un tren amb punxes i sense frens a través d'una via plena de persones destinades a morir."

Aborted és una banda de Brutal Death Metal belga amb, jo diria, alguns tocs grind en certs moments. Porten actius des de 1995 tot i que han canviat diverses vegades formació, en tots els punts excepte en les veus. El seu pròxim àlbum, Global Fatline, serà l'últim d'una llista de set. Ho fan per tercera vegada de la mà de Century Media, i puc assegurar que ha estat un honor poder escoltar un treball així, i encara que no sóc un àvid coneixedor del gènere, no cal ser llicenciat en death metall per apreciar la qualitat d'aquest àlbum.

L'àlbum Global Fatline, és d'aquest tipus de CD que em meravellen, perquè escoltes música brutal i extrema, sense perdre't ni un sol detall. Aborted ens diu a Global Fatline que si en 2012 arriba l'apocalipsi, ells ja s'encarregaran que tingui una bona Banda Sonora amb molta sang i violència ...

La professionalitat d'aquest àlbum és una cosa que es plasma en cada tema, les bateries saben evolucionar durant els temes sense deixar en cap moment la "tralla", però tampoc abusen dels dobles bombos eterns.

Les melodies de guitarres i baixos, també estan treballades i no et avorreixen en cap moment, diguem que per a mi això és el concepte de ser brutal i bo alhora, perquè no hi ha bola de so en cap moment, i juguen amb pauses, breakdowns i accelerades, però sempre cap amunt, cap a bé i sense deixar anar la tècnica en cap moment. I respecte a la veu, crec que és la part a destacar més important. D'Clauwé fa una desfilada de tècnica i experiència increïble, modulant guturals greus amb aguts i fins i tot guturals més grinds, li dóna textures a cada fragment de cançó, es nota que és l'ànima d'aquesta banda i qui porta més temps.

Quant a la percepció del CD, diguem que no és un àlbum dels que jo diria foscos, no tendeix al misteri ni l'ambient sinó, que avança com un tren amb punxes i sense frens a través d'una via plena de persones destinades a morir. És violent i agressiu i quan ho escoltes és com una veueta (o més aviat una veu enorme) que t'incita a arrencar-li els ulls al del teu costat. De fet escoltant aquest CD em vaig trobar un amic, i mentre parlava amb el vaig pensar per a mi: "Ho sento tio, però tinc unes ganes de trencar-el crani increïbles".

En resum és un àlbum dur i constant que val la pena escoltar, a més els temes són tan seguits i semblants, que el CD et passa com un sol tema, la qual cosa jo ho veig positiu en aquest tipus d'estils.

TrollMaister
01/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.