SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Orphaned Land - All Is One (2013)

Orphaned Land - All Is One
Orphaned Land logo
Israel

All Is One

Oriental Metal
Century Media
2013


Temes

1. All Is One 04:30
2. The Simple Man 04:53
3. Brother 05:00
4. Let the Truce Be Known 05:32
5. Through Fire and Water 04:08
6. Fail 06:03
7. Freedom 03:17
8. Shama'im 03:56
9. Ya Benaye 04:37
10. Our Own Messiah 05:16
11. Children 07:09

Formació

Veu: Kobi Farhi
Guitarra: Yossi Sassi
Guitarra, teclados y programación: Chen Balbus
Baix: Uri Zelha
Bateria: Matan Shmuely

Crítica

En aquest àlbum presenten un missatge conciliador per tots els seus fans : " Les persones han de ser jutjades pel seu cor i la sinceritat interior, no per les seves creences religioses. "

Ha estat gravat a Israel, Turquia i Suècia, països irònicament dispars quant a religió dominant ( jueva, musulmana i cristiana, respectivament ) i reforcen el missatge que pretén alliçonar la banda. En ell segueixen la seva tradició unificadora que el 2012 va ser proposada al Premi Nobel de la Pau pels fans.

Kobi Farhi, frontman de la banda, declara : "Mai vaig poder imaginar que un dia una banda israeliana seria seguida per milers de musulmans de tot el món ", "Si fem un xou a Istanbul, Turquia, que és l'únic país musulmà on ens permet tocar, vénen fans de països com Iran, Egipte, Líban i Jordània només per veure'ns i mai em vaig imaginar que els enemics de sang obririen els ulls a causa de la nostra música. és per això que el títol de l'àlbum és " All Is One ".

Aquest CD és un delit per a ( gairebé ) tots els nostres sentits, almenys musicalment parlant gràcies a la participació de més de 40 músics, 25 coristes i 8 violins, violes i violoncels. Es deixen notar clares influències de Kamelot i passatges orientals en l'estil en què Myrath ens venia tenint acostumats.

" All is One " el seu tall inicial dóna bona mostra de la seva inspiració oriental des bon començament per iniciar amb uns cors molt cuidats i vers cantat al Roy Khan.

El segon tema, " The Simple Man ", segueix l'ona oriental i comercial del primer, però que podria ser perfectament part de la banda sonora del joc o possible pel • lícula " Prince of Persia ".

Segueix una balada, " Brother ", més occidental quant a composició i interpretació però que llueix bé el potencial sonor de l'orquestra real.

Tornem a les arrels israelians amb "Let the Truce be Known " posades en el disc sublimment pels músics dels instruments de corda que conformen l'equip musical col • laborador d'aquest àlbum. A més, el deixi del cant de Farhi ens recorda qui són i d'on vénen, cosa que no hem de deixar d'apreciar per la seva riquesa tant cultural com de gaudi dels sentits.

Aquí he de comentar que els cors inicials de " Through Fire and Water ", malgrat que estan acompanyats d'un punteig molt diferent, tenen "una lleugera similitud " als inicials de "Tot té la seva fi "
que versiona Medina Azahara. Vull dir que uns copiar als altres?
No Simplement que les semblances culturals d'ambdós països són més semblants del que molts podríem adonar-nos a primera vista.

Fail és un tema més dur, deixant de banda l'orientalisme i mostrant el més pur guitarreo europeu a mig temps acompanyat de línies vocals més parlades que cantades molt en l'estil de Pain Of Salvation però que aviat es tornen guturals com en discos anteriors. Un gran tema que contrasta una mica amb la inèrcia que portava el disc fins al moment.

El següent tema instrumental, Freedom torna a reprendre els sons orientals molt influenciats per ritmes al Angra amb uns sintetitzadors que ressalten i deixen veure que l'orquestra ja no està tan present en el tall.

Shama'im comença per un cop orquestral amb clar tall molt musulmà, tant que fins de vegades es dubta que el vocalista canti en anglès i no en algun idioma de l'Orient Mitjà. La qualitat i veracitat de les coristes es fan notar en el interludi del tema per tornar a l'esmentat vers molt extraïble de qualsevol ràdio musulmana.

Ja Benaye comença amb pregàries musulmans però que deixen passar unes potents guitarres a mig temps, amb força toc progressiu, per tornar a un vers on el cantant fa gala de les seves més fortes arrels orientals.

Our Own Messiah és un tema molt melòdic inicialment sense tanta parafernàlia de col • laboradors i amb veus més dures però a la qual aviat se li incorporen els coristes en espurnes de genialitat. Té un toc molt Opeth musicalment, amb vers cantat al Kamelot i trossos que deixen veure la qualitat dels músics normalment integrants de Orphaned Land.

Per finalitzar el CD, presenten Chlidren, una balada més occidental però amb deixis melòdics també molt orientals en l'orquestra entre vers i vers. Un tema molt recomanable per sentir amb la teva parella, ja sigui ballant agafats o simplement deixant- transportar per la música a altres mons llunyans.

En resum, " All is One " és un CD altament recomanable per a gairebé tots els gustos que tolerin una gran dosi de metal, i arrels orientals sense disgustarles certs matisos progressius i amb ment oberta a noves experiències musicals.

@vidhar666
09/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.