SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Mystic Prophecy - Killhammer (2013)

Mystic Prophecy - Killhammer
Mystic Prophecy logo
Alemania

Killhammer

Power / Heavy Metal
Massacre Records
2013


Temes

1. Killhammer 04:16
2. Armies of Hell 04:24
3. To Hell and Back 04:24
4. Kill the Beast 03:24
5. Hate Black 04:54
6. Children of the Damned 04:41
7. 300 in Blood 04:22
8. Angels of Fire 04:07
9. Warriors of the Northern Seas 04:21
10. Set the World on Fire 03:47
11. Crazy Train 05:19

Formació

Veu: Roberto Dimitri Liapakis
Guitarra: Markus Pohl
Guitarra: Constantine
Baix: Connie "Connor" Andreszka
Bateria: Tyronne Silv

Crítica

Mystic Prophecy han editat el passat mes de setembre si vuitè treball d'estudi de la mà de Massacre Records , un disc titulat Killhammer . Tota una declaració d'intencions , un títol contundent i agressiu per a un disc que pretén mantenir-los al nivell que s'han llaurat des que a principis d'aquest mil · lenni ens sorprenguessin amb uns grans treballs .

No hi ha grans canvis respecte a Ravenlord , editat el 2011 , power metal melòdic amb tocs thrash , 100% metal alemany , un so que tots tenim molt escoltat i ficat al cap i desperta en el nostre interior la bèstia que tots portem dins .

Riffs melòdics , ritmes pesats i contundents , sols a discreció i tot banyat per una èpica i contundència marca de la casa . En aquest aspecte no han decebut , han fet el que s'esperava , un disc amb força i digne del metall alemany .

L'única pega és que és el seu vuitè treball , i amb una banda d'aquest calibre esperes que t'arribi un disc que des del principi et deixi aclaparat , de principi a fi , i no és el cas de Killhammer , on molts dels millors temes els trobes a la part final i han ficat algun tema que et deixa una mica trastornat com " To Hell And Back" , un tall hard rock molt comercial .

Entre els temes que podem destacar tenim a l'aclaparadora " Kill The Beast " literalment et posa a 100 amb un ritme trepidant , just el que li demanem a aquest tipus de bandes . " Children Of The Damned " un tema més lent , però amb molta força que em recorden vagament a Scanner per les seves melodies , una gran barreja de contundència i melodia . "300 In Blood " un altre tema agressiu i potent , faster faster , killing faster ... no hi ha més a dir ... "Set The World On Fire " tanca el disc , a part de la versió d'Ozzy " Crazy Train " a un bon nivell , un tema intens , són un gran sol que no et deixa indiferent.

A vegades ens deixem portar pels discos i ens embriagamos en ells , però no és el mateix treure el teu primer treball que el vuitè , i si bé no estem davant d'un mal disc , ni de broma , però de Mystic Prophecy esperes que et rebentin els orelles. I s'han deixat portar per una línia massa continuista al meu parer. Massa clixés de l'estil , de si mateixos . Un bon disc , que agrada però no enganxa del tot i les pistes que ho aconsegueixen són a la segona meitat. Desig d'ells un gran disc , que espero que sigui el novè i em facin empassar aquestes línies .

Sergi Arise "Hell"
29/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.