SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Turisas - Turisas2013 (2013)

Turisas - Turisas2013
Turisas logo
Finlandia

Turisas2013

Folk / Viking Metal
Century Media
2013


Temes

1. For Your Own Good (4:34)
2. Ten More Miles (4:16)
3. Piece by Piece (5:37)
4. Into The Free (3:50)
5. Run Bhang-Eater, Run! (4:43)
6. Greek Fire (4:51)
7. The Days Passed (4:33)
8. No Good Story Ever Starts With Drinking Tea (2:51)
9. We Ride Together (6:33)

Formació

Veu: Mathias Nygård
Guitrra: Jussi Wickström
Violí: Olli Vänskä
Teclats: Robert Engstrand
Baix: Jesper Anastasiadis
Bateria: Jaakko Jakku

Crítica

Moltes ganes teníem d'escoltar el nou de Turisas, ganes que es van anar esvaint amb el pas de les cançons. Després que els seus dos primers discos es centraran en el Folk Metall i el tercer ( Stand Up And Fight ) es va omplir de cors i orquestracions, han volgut donar un nou gir al seu estil, no molt encertat en la meva opinió.

En aquest TURISAS2013 posseeix una varietat de sons i algunes experimentacions pel que segueix en la recerca del seu propi so i reinventant amb cada disc que llança.

Sense més anem amb el que ens porten els nord Turisas :

FOR YOUR OWN GOOD, és un tema molt suau anomenat, amb un piano molt lent però que guanya en potència a mesura que la cançó progressa. La veu de Nygård mostra les seves facetes des d'una veu neta i melòdica a una potent veu gutural,. Cal destacar el sol de teclat, un teclat que cada vegada és més predominant en els finlandesos.

TEN MORE LIES va ser el primer single d'aquest nou disc i no podia haver estat millor elegit pel seu ritme enganxós i atrapante, tornada coreable on predomina la paraula Turisas. És el tema que mes recorda als temes antics d'aquesta banda.

PIECE BY PIECE, és un veritable himne de folk metall, amb una intro poderosa i un inici. Amb uns cors atmosfèrics i solos plens de virtuosisme, el fan un tema digne de Turisas.
INTO THE FREE és una cançó ràpida, d'aquestes que no falten en directe. Gran treball a la guitarra de Winström. Gran himne de batalla aquesta cançó.

RUN bhang - EATER, RUN ! per a mi la cançó mes original del disc, amb un començament molt arabesc, ple de violins i instruments de vent i melodia que després es fusionés amb les guitarres. Després de la tempesta arriba la calma així que ens trobarem amb un saxo i uns gemecs femenins que a part de quedar molt bé amb més propis de Manowar o d'alguna pel • lícula porno, tot i així m'agrada el tema.

GREEK FIRE, arribem a un dels temes més lents del disc, amb una execució neta i tot això sumat a un cor de batalla el fan un tema que recorda al seu primer disc.

THE DAYS PASSED, una balada a mig temps, que introdueix alguns adorns electrònics a manera d'experimentació.

NO GOOD STORY EVER STARTS WITH DRINKING, cançó ràpida amb reminiscències punk en estat pur, que unit als tocs de la fan un tema carregat de batalla i festa. Gran tema de directe.

Per finalitzar arriba, WE RIDE TOGETHER, un tema típic del viking metal, amb uns cors dignes del power metall. Molts canvis de ritmes que al costat d'uns èpics cors fan d'ell un tema força enganxós.

En general és un disc que guanya amb les escoltes, el dolent és que en el meu cas han hagut de ser moltes escoltes per començar a treure-li el positiu. Tot està perfecte quant a temes d'enregistrament i masterització, però, li cal força, pel que no passés a la història per ser el millor àlbum dels finlandesos però el dit no és un mal disc, només una mica diferent a els altres.

Toni Nieto
04/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.