SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Sinheresy - Paint the World (2013)

Sinheresy - Paint the World
Sinheresy logo
Italia

Paint the World

Symphonic Metal
Bakerteam Records
2013


Temes

1. Last Fall 05:23
2. The Gambler 04:51
3. Paint the World 03:43
4. Roses & Thorns 05:17
5. Made for Sin 03:59
6. Breakpoint 04:13
7. Lost in the Shadows 04:51
8. Our Angel 04:54
9. Elua’s Gift 05:54
10. Lying Dreams (bonus track) 04:18

Formació

Veu: Cecilia Petrini
Veu: Stefano Sain
Guitarra: Lorenzo Pasutto
Baix: Davide Sportiello
Bateria: Alex Vescovi
Teclats: Daniele Girardelli

Crítica

De terres italianes ens arriba el primer llarga durada de Sinheresy, Paint The World. No són uns desconeguts per a mi, com sol succeir amb tanta banda que arrenca i vol fer-se un forat. Fa uns mesos vaig poder revisar un primer EP de cinc temes que van editar en 2011 titulat The Spiders and the Butterfly del qual no han inclòs cap tema, cosa que diu molt a favor seu.

Sinheresy juguen dins del power metal melòdic amb influències bàsicament simfòniques, es noten les influències de bandes del tipus Nightwish o Èpica, però sense arribar a ser una banda de metall simfònic / líric. Les bases power predominen en la majoria dels temes i la veu de Cecilia Petrini es troba dins dels alts registres del líric, fa un bon paper amb línies melòdiques que contrasten amb les veus masculines de Stefano Sain, amb una veu bastant potent i amb cert grau de cruesa.

En línies generals Sinheresy tenen la força i potència del power europeu amb guitarres ràpides i enèrgiques, banyades amb uns teclats que li donen aquest sabor nighwishero habitual en aquest tipus de bandes, sempre hi haurà un abans i un després de Nightwish. També és just dir que els teclats no només es limiten a una funciona de matalàs, en temes com " Break Point" adquireixen un paper predominant arribant a fregar, una cosa progressiva.

El disc obre amb "Last Fall " que inclou la típica intro d'inici, trenta segon que donen pas al primer tall. Power metall centreeuropeu en tota regla, ràpid i potent. Un tema en el qual es reparteixen les veus principals de les bases. Un tema que sorprèn després d'haver escoltat el primer EP, molt més directe i potent. " The Gambler " ja té un toc més melòdic, el que alguns diran gòtic, amb tocs més envoltants i una veu femenina més dominant. Un tema igual de ràpid i intens, del millor del disc. Les guitarres segueixen sent demolidores.

" Paint The World " dóna títol al disc i segueix la línia des del principi, cada tema més melodia, aquest és un mig temps on les melodies són enganxoses i entra bé, més en l'ona de bandes de l'estil Within Temptation, me tot té detalls de riffs que destaquen molt favorablement. " Roses & Thorns " és la balada del disc, un dels temes més remarcables, on les dues veus juguen molt bé amb la dualitat seus registres.

" Made For Sense" torna la intensitat al disc, un tema més fosc i amb detalls industrials. Unes guitarres molt potents trenquen la fragilitat del tema anterior volandolo pels aire. " Break Point " és un tema que baixant una mica el pistó de la intensitat és molt atractiu, teclats i elements gairebé electrònics s'apoderen del tema amb unes tornades enganxoses.

Al costat més líric del disc tenim a " Lost In The Shadows " un tema molt ambiental amb tints èpics força grandiloqüents. "Our Angel " segona balada, no ens oblidem que estem davant d'una banda que es mou dins del rotllo power i simfònic així que, aquests temes no poden faltar. " Elua s Gift " ens porta uns sons orientals mentre segueixen mantenint-se en l'ona més melòdica del disc.

El disc es tanca amb " Lying Dreams", un dels temes grans del disc, un tema molt power amb detalls foscos i unes guitarres molt afilades barrejades amb una tornada enganxosa i addictiu, un bon final.

Un disc que està dins de l'ona del power influenciat per l'estil simfònic de bandes com Nightwish i similars, un gran nombre de bandes intenten obrir-se pas en aquest estil i amb gran qualitat en molts casos, com Sinheresy. Que en el seu primer llarga durada s'han marcat una bona feina, sense inventar res de nou, però usant molt bé els recursos al seu abast.

Sergi Arise "Hell"
11/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.