SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Gloryhammer - Tales from the Kingdom of Fife (2013)

Gloryhammer - Tales from the Kingdom of Fife
Gloryhammer logo
Reino Unido

Tales from the Kingdom of Fife

Symphonic Power Metal
Napalm Records
2013


Temes

1. Anstruther's Dark Prophecy 01:27
2. The Unicorn Invasion of Dundee 04:26
3. Angus McFife 03:28
4. Quest for the Hammer of Glory 05:38
5. Magic Dragon 05:28
6. Silent Tears of Frozen Princess 05:34
7. Amulet of Justice 04:27
8. Hail to Crail 04:43
9. Beneath Cowdenbeath 02:29
10. The Epic Rage of Furious Thunder 10:28
11. Wizards! 02:22

Formació

Veu: Thomas Winkler
Guitarra: Paul Templing
Baix: James Spicemaster Cartwright
Teclats: Christopher Bowes
Bateria, orquestacions: Ben Turk

Crítica

De la mà de Christopher Bowes ( Alestorm ) es va formar Gloryhammer fa alguns anys i no ha estat fins a principis d'aquest any quan a través de Napalm Records ha vist la llum el seu primer treball Tales from the Kingdom of Fife.

Glosyhammer poc té en comú amb Alestorm, Power Metal Èpic de l'estil de Rhapsody o Luca Turill. Guitarres veloços, orquestracions per tot arreu, cors, doble bombo i melodies enganxoses. Fa deu o quinze anys Europa estava envaïda per ordas de dracs i cavallers amb armadura sobre valents cavalls disposats a venjar mil ofenses. Que temps aquells en què els aguts dominaves les veus les bandes i els ritmes anaven en un continu augment.

S'han inventat una Escòcia mica diferent a l' actual, un retorn a una Edat Mitjana en la qual es donen cita dracs, armes màgiques, unicorns, mags i princeses que necessiten al seu heroi. La història narra la història d'un mag que ataca al poble de Dandee, raptant a la seva princesa i Angus McFife acudeix al rescat drac en mà muntant una destral màgica... oal'inrevés acompanyat d'un gran exèrcit... en resum, res de nou sota el sol del power metall.

Musicalment estem davant d'un disc 100% power, arriba a haver editat quinze anys abans i tots estaríem parlant mil meravelles de Gloryhammer, el dolent és que el power està molt trillat i ara busquem alguna cosa més perquè arribi a ser una cosa espectacular. Però no escriuré res en contra del power, atès que no podria.

El disc entra molt bé, encara que per moments sembla una mica forçat, algunes melodies estan una mica enxampades, però en general, es deixa escoltar amb molta facilitat i entra molt fàcilment a la primera escolta. Les cames no trigues a saltar al ritme dels temes i t'entren ganes d'agafar aquesta air guitar i donar-li dur.

Pel que fa als temes podem destacar " The Unicorn Inavion Of Dundee " que és el primer contacte després de la intro necessària en aquest tipus de descàrregues conceptuals de ficció fantàstica. Un tema ràpid i elèctric ple d'èpica i orquestracions a preu fet, un tema brutal però amb un final de tornada una mica forçat com comentava al principi.

" Angus McFife " és el tema de l'heroi de la història, un tema una mica més lent que l'anterior però molt més enganxós i una mica comercial, una aposta guanyadora per al vídeo i single de l' disc.

" Quest for the Hammer of Glory " és un tema molt més lent, un mig temps de l'estil de Battle Beast una mica més relaxat que els dos predecessors. Però no és més que la calma que precedeix la tempesta, "Magic Dragon" torna a ritmes galopants, un tema molt als Rhapsody amb un inici amb clavicordi, un so molt particular, un gran tema power de principi a fi.

" Amulet Of Justice " és un tema molt veloç, arribant gairebé a l'extrem la part rítmica. " Hail To Crail " torna a mostrar la cara més contundent del disc, un tema ple de melodies èpiques en forma de fanfàrria i cors enèrgics.

El disc es tanca amb "The Epic Rage of Furious Thunder" un tema de deu minuts, una peça ple de canvis d'intensitat i registres que travessen moments ràpids, lents, nostàlgics i èpics. Un tema que està a l' altura de la resta del disc i rubrica un bon final a falta del bonus track " Wizards ! ".

Tals From The Kingdom Of Fife és un disc 100% power metall, quasi fregant la pròpia paròdia de l'estil portant per moments a l'extrem de l'estil. Si bé farà gaudir als amants d'aquest estil que travessa moments difícils després però que també és cert que és un disc que es presta a que els detractors de l'estil gaudeixin ficant-se amb els abundants clixés que apareixen.

Sergi Arise "Hell"
18/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.