SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Morphium - Crónicas de una Muerte Anunciada (2013)

Morphium - Crónicas de una Muerte Anunciada
Morphium logo
España

Crónicas de una Muerte Anunciada

Gothic / Death Metal
Mass Records
2013


Temes

1. Vuelvo a Caer 05:21
2. En el Abismo 03:35
3. Liberame 04:42
4. Interludio 02:07
5. Crónica de una Muerte Anunciada 05:21
6. Fuego 04:45
7. Incomprendida 05:06
8. Vivo 04:32
9. Mi Anhelo 05:00
10. Tendencias Suicidas 03:27
11. Renacer 05:40
12. Bajo mi Piel 05:47

Formació

Veu: Alex Bace
Veu, teclats: Lur Mei
Guitarra: Max Kabraz
Guitarra: Ricky
Baix: Eugeni
Bateria: Mori Kodax

Crítica

Quant ens posem a investigar el vast món de l'underground descobrim l'enorme que arriba a ser en competència i diversitat. Quan en aquest s'aprecia qualitat entre altres factors sempre és merecible donar reconeixement a bandes que emergeixen en la nostra escena.

Així va sorgir de manera insòlita un grup amb enorme potencial anomenada Morphium. Que sobreviu i persisteix entre les ombres d'aquest underground per fer-se ja a dia d'avui una banda referent en l'escena estatal. Donant amb una fórmula metàl • lica autèntica que els ha obert moltes portes arribant a tenir un bon nombre de seguidors a Llatinoamèrica.

Per a aquesta etapa tenen cura una esgarrifosa imatge de necrofagia donant l'impacte visual òptim per al concepte d'aquest àlbum Crónicas de una muerte anunciada aconseguint un so espectacular l'estil es fa bastant difícil de definir encara podem enfocar les reminiscències del DeathMetal melòdic en Morphium amb personalitat i originalitat.

Crónicas de una muerte anunciada dóna la suficient enganxada a Morphium per rebre bona resposta de la premsa especialitzada internacional amb fenomenals lletres totalment en castellà.

Bona combinació de matisos vocals amb guturals masculins i melòdics femenins. En aquest àlbum trobarem més molta contundència en els temes que componen aquest àlbum però també malenconia en la melositat que aporta el piano i els passatges més ambientals.

Crónicas de una muerte anunciada és un elaborat àlbum de temes molt diversos entre ells, intensos i malenconiosos. Englobant un clímax atmosfèric i metàl • lic de caràcter fosc que atrapa primera escolta.

Donant inici amb el tema ` Vuelvo a caer ' que dóna pas a ` En el abismo ' tema que els va portar a rodar una impactant videoclip. El segueix ` Libérame ' i ` Interludio "que com el seu nom indica es basa en un instrumental ambiental de violins i pianos enllaçat al tema ` Crónicas de una muerte anunciada. Explendido tema que dóna títol a l'àlbum.

Continua ` Fuego ' i ` Incomprendida ' temes carregats d'atmosfera que enganxen a la primera. ` Vivo ', un intens tema on destaquen les veus melòdiques al llarg del tema. Prossegueix ` Mi anhelo ', ` Tendencias suicidas ' i ` Renacer " que s'inicia amb una base rítmica seqüenciada donant pas a una musicalitat aclaparadora acompanyada d'un poderós crit.

Crónicas de una muerte anunciada finalitza amb el melòdic i emotiu ` Bajo mi piel '.

Cap tema d'aquest àlbum té desperdici. Tots són una peça exquisida i un gran treball. Concloent una obra terriblement impressionant i molt estimada per part de Morphium.

Ahbyss
22/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.