SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Allegro From My Requiem - Chapter I (2012)

Allegro From My Requiem - Chapter I
Allegro From My Requiem logo
España

Chapter I

Symphonic / Progressive / Power Metal
Molusco Producciones
2012


Temes

1. Solitude in Am 01:26
2. Look at Me 04:16
3. Lullaby 00:49
4. Lost in Paradise 05:25
5. Requiem 03:30
6. Beyond My Destiny 05:50
7. Dark Temptation 05:37
8. Allegro from My Requiem 06:41
9. 177 Reasons to See You Smile 06:07
10. Why? 03:31
11. Nemesis 04:09
12. Prelude to the Death 00:38
13. Crying for Eternity 03:19
14. Finalle 05:00

Formació

Veu: Javier
Veu: Ekate Nitram
Veu: Chelo
Guitarra: Tony Master
Teclats: Michael C.
Baix: Mario
Bateria: Daniel Calero

Crítica

Va arribar a les meves mans el primer àlbum de la banda madrilenya : Allegro from my Requiem, Chapter I. Sota l'únic coneixement previ, que es tractava d'una banda de Power Metal Melòdic amb influències neoclàssiques, i que, per al disc comptaven amb tres vocalistes: dues dones i un home. ( Tots ells a les veus melòdiques ) Vaig indagar una mica més, per conèixer que el disc va ser gravat en els estudis " Newlife studios " i masteritzat per Jens Bogren, conegut pel seu treball amb bandes com : Katatonia, Opeth, Soilwork, Amon Amarth, pain Of Salvation, Symphony X, Paradise Lost, The Devin Townsen Project, Kreator, Dark Tranquillity, entre d'altres, en els " Fascination Street Studios" de Suècia.
El que faré és descriure com va ser el procés d'escolta de l'àlbum :

Primer, vaig agafar l'àlbum amb les meves mans, vaig mirar la portada i la contra caràtula : Estava davant d'un cd llarg de catorze talls. I en obrir el fullet, que gran gust per a la vista, m'encanta el disseny, els dibuixos que adornen i ajuden a explicar la història que gira al voltant de les lletres, un gran motiu per tenir el format físic, poder gaudir de l'artwork realitzat per Skie. I de la narrativa de les cançons. De les quals intentaré no revelar res, només vaig a dir que es tracta d'una història gòtica, fosca i romàntica.

Després ho vaig introduir el rodó, en un reproductor, després l'escolta completa us vaig a explicar el que aneu a trobar- en sentir Allegro from my Requiem : Temes molt elaborats, amb clara influència de bandes com : Symphony X, Yngwie Malmsteen o Adagio, però també amb tocs foscos com Lacrimosa, Tristania... La veu de Javi simplement és perfecta, m'encanta i amb una de les noies es complementen a la perfecció, però l'altra, em sembla que té una veu una mica nasal, pel meu gust, i en ocasions com a " Allegro from my Requiem "sona com si no tingués un control complet de la seva respiració, i les melodies de la tornada de" Beyond my Destiny " amb un altre timbre de veu, quedarien millor, perquè són uns temes increïbles, amb una instrumentació elegant, fosca i elaborada.

Destaco temes com " Lost in Paradise " la més optimista de l'àlbum, de la qual, estic taral • lejant la tornada mentre escric.

"Dark Temptation " perquè mentre escoltava aquesta trista balada les llàgrimes no paraven de caure per les meves galtes, feia anys que un tema no m'arribava tan profund i em sentia tan identificada, i no engany, plorava a llàgrima viva, en la qual en els sols compten amb la participació de Miguel Rocha.

La homònima " Allegro from my Requiem " progressiva, i amb aquests pianos, digna de portar el nom la banda i " Nemesis " el single : agressiva i fosca, en ambdues compten amb la col • laboració de Luisma Fernandez a la veu.

" Requiem " les dues primeres estrofes la veu i la instrumentació simfònica t'introdueixen a la foscor d'una forma magistral i " Beyond my Destiny " ambdues amb col • laboració de José Garrido també a les veus.

Es tracta d'un gran disc, en majúscules, Tony Màster, guitarrista, fa un excel • lent treball compositiu, el potencial d'aquesta banda és incalculable, i l'únic motiu pel qual no tenen un deu, després d'aconseguir fer-me plorar amb un tema, cosa que poques bandes han aconseguit, és per la veu d'una de les vocalistes. I tenint en compte que un viatge pel seu facebook, em fa veure que ja no compten amb cap dels tres vocalistes que formaven part d'aquest disc, necessito sentir als que tenen ara, segur que són molt bons, tinc ganes de sentir-los, i de veure'ls en viu.

Noelia Lokadelmetal
28/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.