SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Coronatus - Recreatio Carminis (2013)

Coronatus - Recreatio Carminis
Coronatus
Coronatus logo
Alemania

Recreatio Carminis

Gothic Metal
Massacre Records
2013


Temes

1. Ouvertüre 01:43
2. Towards Horizon 04:46
3. In meinem Reich 04:11
4. The Monk 04:23
5. Schwester 03:13
6. Der Gesandte 05:25
7. Winterrosen 03:33
8. Elisa (Eleven Swans) 02:30
9. Sternenstaub 04:09
10. So tanzt! 03:51
11. Erhebt die Wogen! 03:25

Formació

Veu: Carmen R. Lorch
Veu: Ada Flechtner
Veu: Mareike Makosch
Guitarra: Aria Keramati Noori
Bateria: Mats Kurth

Crítica

Dos anys han passat des del seu últim treball d'estudi Terra Incognita els alemanys coronatus estan de tornada amb Recreatio Carminis de nou a través de Massacre Records.

Coronatus ha tornat a patir un canvi de formació a les veus, de les dues veus de Terra Incognita han passat a tenir una tercera veu, la de Carmen R. Lorch qui estava a la banda en Fabula Magna i va haver abandonar-la per centrar-se en la seva família i ha tornat per sumar-se a les veus d'Ada Flechtner i Mareike Makosch, augmentant les possibilitats vocals de coronatus.

El seu anterior treball havia suposat abandonar el costat més simfònic de la banda, Recreatio Carminis torna a reprendre aquesta antiga senda i ho fa deixant a uns coronatus, que sense menysprear Terra Incognita ha pujat bastant el llistó.

Ja que el metal simfònic està una mica saturat però també ho estan o el comencen a estar altres estils i no ens estem esquinçant les vestidures.

Coronatus ha recuperat aquest punt èpic i màgic de Fabula Magna, Carmen torna a aportar aquesta veu lírica sense quedar encasellada, molt important per no ser simplement una banda entre tantes.

Els detalls folks segueixen presents en diversos dels temes com "The Monk " que té una intro al més pur estil Finntroll per sumir-se en un tema de bases power simfòniques grandiloqüents amb unes bones melodies bocals.

Altres temes a destacar són " Towards Horizon ", un tema èpic que no et deixa indiferent, arrencant de forma grandiloqüent per anar canviant d'intensitat guanyant en contundència, que gran canvi. Les tres veus es compenetren perfectament.

Un altre tema molt recomanable és " Der Gesandte ", de nou amb una grandesa espectacular i un joc de veus amb dominants èpiques. " Winterrosen " deixa clar que no tot serà èpica. Malgrat un inici lent el tema canvia en passatges ràpids amb aires més power que segueixen a " Sternenstaub ".

"Sota tanzt ! " recupera els aires folk i de nou l'èpica torna. A mig camí entre el festiu i la melodia lírica. El disc en acaba amb un tema molt enganxós amb unes línies vocals molt addictives amb un bon treball de teclats, " Erhebt die Wogen ! ".

En la versió digipack hi ha dues versions dels millors temes de Terra Incognita amb les veus de Carmen, " Fernes Land " i " Sie Stehen Am Weg ".

En resum, coronatus tornen al seu camí natural i ho fan millorant la seva feina anterior i amb la suma de Carmen, que en la seva tornada no ha suposat la baixa d'una de les dues veus de coronatus, sinó que s'ha sumat per ampliar encara més el rang vocal de la banda, que ja no era curt. Un disc que agradarà a tots aquells seguidors del metal simfònic / líric sense cap dubte.

Sergi Arise "Hell"
03/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.