SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Resilence - Versus Anima (2012)

Resilence - Versus Anima
Resilence logo
España

Versus Anima

Melodic Death Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Triumph of Loser 07:04
2. Lie 04:32
3. Versus Anima 06:47
4. Unreal 04:47
5. New Beginning 04:26
6. Voice of My Disgrace 05:11
7. (Un)Human Race 06:57
8. Raise Your Fists 05:02
9. The Battle for Victory 08:35

Formació

Veu i guitarra: Pili Villatobas
Guitarra: Jose Antonio Romero
Baix: Jose Antonio García
Bateria: Alex Tello

Crítica

Versus anima , va ser gravat , mesclat i masteritzat per Pili Villatobas , vocalista i guitarrista de Resilence , entre els mesos de febrer i novembre de 2011 , així que el disc del que vaig a fer aquesta review ja té dos anys . He tingut l'oportunitat de veure aquesta banda , fins a en tres ocasions , primer a Blanes a Kyaneos Disc - pub Rock , després a l'Spanish Female voices fest al Rec amb Fire d'Igualada , en ambdues ocasions no comptaven encara amb un bateria i usaven bateries programades , però a la tercera ocasió , ja compartint escenari amb ells , en el rock and appels de Calella, a l'ànima rock fest , vaig poder ser testimoni del primer bolo del bateria que tenen ara , i ja no vaig deixar com a cosa pendent el comprar aquest àlbum , ja tenia ganes de tenir-lo des de la primera vegada que els vaig veure, a la tercera va ser la vençuda , crec que mereixen que es parli d'ells , i dels que ens ofereix aquesta agrupació Barcelonesa .

La banda nascuda el 2006 , ha patit diversos canvis de formació des de la seva creació , Álvaro Insa ( bateria ) , Xavier Vilaplana ( guitarrista i vocalista ) , Pilar Villatobas ( guitarrista ) i Jose Luis Castillo ( baixista) van ser la primera formació de la banda , amb la qual van participar i van guanyar en el concurs de maquetes " Arbust 2008" del Casal de la Prosperitat de Via Júlia ( Barcelona ) . Amb " The Strongest Decideixes " , primera demo de la banda . Del que van extreure el seu primer videoclip . La banda es va separar i va ser en 2011 quan Pili va decidir seguir amb la banda , i gravar " Versus Anima " passant a ser no només la guitarrista , sinó també ser la vocalista . La formació va passar a ser , ella , Jose Antonio Romero ( guitarra ) , i José Luis Castillo (baixista ) , i van començar la recerca de bateria que no va donar fruits fins al 2013 en què Alex Tello se'ls va unir i també el lloc de José Luis Castillo va passar a ocupar José Antonio García .

Després d' introduir-vos en l'univers Resilence amb la seva biografia , arriba el moment de parlar del seu so : Les bateries d'aquest àlbum són totes programades , però sonen molt bé , Resilence és un grup clarament de Death Metal Melòdic amb influència de grups com : In flames , Trivium , Machine Head o Killswitck Engage , sobretot es nota la influència d'aquests primers , en la primera etapa d' In Flames , on no usaven tants sons electrònics com en l'actualitat . Resilence combina riffs ràpids amb peces acústiques , bateria amb molta velocitat i veus guturals i melòdiques , buscant l'equilibri entre brutalitat i melodia que tant m'agrada . En els guturals de Pili té uns tons mitjans , i aguts , clarament femenins , però sense arribar a ser cridaners i desagradables . Em recorda a vocalistes com Chrigel Glanzmann ( Eluveitie ) o Anders Fridén ( In Flames ) però , el més interessant , és que pocs vocalistes he vist capaços de tenir aquesta facilitat gutural i després poder oferir uns melòdics bons ( m'incloc ) , però no és el cas de Pili , la " polifacètica ", que el mateix et fa aquestes veus esquinçades , com melòdics , al mateix temps que toca la guitarra , fent sols, i melodies , i riffs ràpids .

Els temes que destaco són : " Triumph of a loser " tema que obre el disc , amb acústiques , per tenir riffs rítmics , per passar a ser velocitat i mala llet , per arrodonir amb lentes melodies en la tornada i preludi . Seguir amb riffs rítmics . El meu cabellera gira , i va amunt i avall depenent el fragment de la cançó , i canta puny en alt sentint la tristesa i la solitud . " Versus anima" l'interludi melòdic , com es barregen les guitarres entre si , i les melodies són simplement genials . "New Beginning " sovint riff com es barreja amb la veu de Pili . Un cant a l'esperança tot i les adversitats , a no rendir-nos . ( Un ) human race és la meva preferida , potser per la lletra , potser per la sorpresa de l'ús de cordes en l'interludi , o per la de l'ús de l'enregistrament d'un plor de nadó que és real , és de la Laia Alcaide Villatobas , la filla de Pili . Lletra que també podria haver escrit jo , perquè penso similar , així que em sento unida a aquesta lletra .
Si he de treure una pega a aquest disc , és el disseny , la portada està bastant pixelada . Però així i tot és un disc molt bo , que després de adquirir no vaig poder deixar d'escoltar a uns quants mesos .

 La banda Resilence va fitxar per el Segell GOTHIC REC & PRODUCTIONS , l'octubre de 2013. Pots aconseguir tota la discografia de Resilence , tant en format físic com digital a través del seu bandcamp .

Noelia Lokadelmetal
05/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.