Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, null given in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1044 Crítica de Predators Among Us de Distress of Ruin (2013) - Satan Arise
SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Avalanch Gineta Rock (La Gineta)

Black Seal + Worth The Cavern Rock Club (Terrassa)

Born in Exile + Blavk Orb + Yakanyà + Devorate the Universe + Acts of God + La Banda de l'Agonia + Nuclear Winter Mercat Vell (Mollet)

Sylvania + Sákata + Black Fridays Live (Madrid)

Four Noses Monasterio (Barcelona)

Enemy Inside + Left4ever Utopia (Zaragoza)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Distress of Ruin - Predators Among Us (2013)

Distress of Ruin - Predators Among Us
Distress of Ruin logo
Finlandia

Predators Among Us (EP)

Melodic Death Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. The Ocean of Perdition 03:12
2. They Play Dea 05:23
3. Deadly Nightshade 04:48
4. Bystander Effect 05:45
5. Terminal Alteration 05:55
6. Harbinger of Ravage 03:55

Formació

Veu: Lauri Ruotsalainen
Veu, guitarra: Simo Niiranen
Guitarra: Harri Säynevirta
Baix: Sami Tolonen
Bateria: Riku Romppanen

Crítica

Distress Of Ruin són una formació de Death Metal Melòdic de Finlania que tot just porta tres anys des de la seva formació i acaben d'editar el seu primer treball en forma d'EP titulat Predators Among Us.

Després d'una portada catastròfica on un pot imaginar-se un món que ha sucumbit davant d'una hecatombe nuclear o biològica, una imatge ja molt gastada però efectiva. És cert que la meva primera impressió davant ella va ser metalcore... però no, res a veure.

En Predators Among Us tenim un death metall que comença amb tints de Dark Tranquility, amb molta força i intensitat, que va incrementant al llarg dels temes que conformen l'EP. alternant veus guturals i netes, que sempre donen molt de joc compositivament i els allunya d'una linealitat vocal que pateix a moltes bandes de l'estil. Compositivament és un treball bastant treballat, sense deixar-se portar per riffs simples, amb guitarres que van executant una pelodía al marge de les bases, acompanyades per una basi rítmica potent i contundent.

La contundència de l'EP va incrementant a mesura que transcorren les pistes, per acabar en un death metal més combatiu i carrer per donar-li un nom.

Un bon començament per Distress Of Ruin, que han gravat un gran primer EP, amb què començar a deixar-se escoltar, death melòdic contundent i amb bones parts melòdiques, unes guitarres que et s'endinsen en una espiral de duresa i creativitat complicada d'aconseguir sense deixar l llevar per la brutalitat de l'estil.

Sergi Arise "Hell"
05/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.