SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Horcas - Por Tu Honor (2013)

Horcas - Por Tu Honor
Horcas logo
Argentina

Por Tu Honor

Heavy / Thrash Metal
Tocka Discos
2013


Temes

1. En la Jaula
2. Cazador
3. Indiferencia
4. Ahora o Nunca
5. Sin Salida
6. Sembrando Venganza
7. Punto Final
8. Cordero de Dios
9. Mil Demonios
10. Agonía
11. Guerreros

Formació

Veu: Walter Meza
Guitarra: Lucas "Castor" Simcic
Guitarra: Sebastián Coria
Baix: Topo Yáñez
Bateria: Guillermo De Luca

Crítica

Quan parlem de metal argentí, ràpidament ens ve al cap un nom : Rata Blanca. La mítica banda liderada per Walter Giardino i la seva inconfusible vocalista ; Adrián Barilari, que allà per la dècada dels vuitanta eren referència del Heavy metal fet a Argentina.


A part de Rata Blanca, que es podria dir que va ser ( o és) la banda argentina més coneguda, Argentina compta amb bandes, que per dret propi formen ja part de la història i són reconegudes com una gran influència per a tota Sudamerica. Bandes com V8, Hermètica o Logos, primer, Tren Boig, Jason, Lörihen, Imperi o Azeroth més tard i actualment bandes com Helker, Jeriko o Skiltron porten el nom del seu país més enllà de les seves fronteres.

I això ens porta a la banda que ens ocupa ; Forques. Formada el 1986 pel mític guitarrista de V8, Osvaldo Civile, el qual va morir el 1999 en circumstàncies encara no molt clares. No va ser fins a 1990 quan van debutar discogràficament amb l'àlbum ; regnarà la Tempestat. El 1997, per al tercer treball de la banda entra un nou vocalista, el fantàstic Walter Meza. Vocalista imprescindible per al camí que prendria la banda.
Després de la mort de Civile, la banda decideix continuar l'evolució va encaminada cap a estils més contundents, sempre sense deixar de ser una banda de Heavy metal. La veu de Meza encaixa a la perfecció en la proposta actual. Si bé és un vocalista de la vella escola, més lineal i amb no massa recursos, el que sap fer, ho broda. Aporta una arpa increïble als temes i diria que els mateixos temes amb un altre vocalista perdrien força.

Per la teva honor és el novè àlbum d'estudi de Forques. Suposa una confirmació de la proposta de la banda en els seus últims treballs. Els temes mostren una forta influència de bandes com Metallica o Megadeth en el seu vessant més Thrash. Heavy, Power, Speed , tot això molt ben barrejat i amb un so bastant actual, sense ser excessiu, els permet sonar bastant frescos sense perdre aquest punt clàssic.

Seguint pràcticament la mateixa línia compositiva, és la barreja d'estils, tan ben barrejada, la que fa que cada tema llueixi diferent, amb la inestimable col • laboració de la potent veu de Walter exercint de fil conductor.

Alguns temes destacats són: Anyell de Déu. És un dels temes " thrashers " de l'àlbum. Un tema contundent. Guerrers. Un tema amb una base bastant heavy, en ona Judes Priest, que desemboca en una tornada on el speed / thrash van de la mà.
A Sense Sortida proposen un tema una mica més lent, amb un treball de guitarres bastant destacable. El tema que obre el disc, A la Gàbia, beu directament dels primers treballs de Metallica.

En Mil Dimonis ens mostren un tema mes fosc, amb un riff al Black Sabbath que es barreja amb un riff més thrash per donar pas a una tornada purament heavy. Indiferència és un tema amb unes guitarres una mica més actuals tot i que amb clares referències de Megadeth. Ara o Mai és un tema speed, amb una guitarra solista magnífica.

Un molt bon treball de Forques. Un àlbum senzill però alhora treballat i amb temes variats dins d'una mateixa línia. El so, sobretot de les guitarres es podria millorar, encara que no és una cosa que enlletgeixi excessivament el resultat final.

Un àlbum de 2013 amb clares arrels clàssiques.

Devilsoldier
09/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.