SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Human Fortress - Raided Land (2013)

Human Fortress - Raided Land
Human Fortress logo
Alemania

Raided Land

Power Metal
AFM Records
2013


Temes

1. Raided Land 03:59
2. Child of War 03:45
3. Wasted Years 04:48
4. The Chosen One 03:52
5. Shelter 03:56
6. The Gladiator of Rome (Pt. 2) 04:27
7. Dark Knight 05:02
8. Prelude 01:39
9. Pray for Salvation 03:53
10. Evil Curse 05:22
11. Restless Souls 05:07
12. Under Siege 04:18
13. Guard the Blind 04:39

Formació

Veu: Gus Monsanto
Guitarra: Todd Wolf
Guitarra: Volker Trost
Baix: André Hort
Teclats: Dirk Liehm
Bateria: Apostolos "Laki" Zaios

Crítica

Ha plogut molts anys des que Human Fortress editessin " Lord Of Earth And Heavens Heir " i " Defenders Of The Crown ", dues grans peces de power metall centreeuropeu a principis dels 2000 i exercissin el seu dret de conquesta per estar entre els grans bandes de l'època. Però mentrestant aspirant es van quedar en això... en una bona banda per addictes al power.

Passaré per alt " Eternal Empire " que ni va ser etern ni crec un imperi... un disc per a l'oblit però que segons sembla ha tingut alguna cosa positiva, ser el detonant perquè Human Fortress hagi canviat la seva formació i hagi tornat després de cinc anys amb forces noves per seguir al peu del canó. Les veus són a càrrec de Gus Monsanto ( Ex - Adagio, ex - Ària Inferno i mil bandes més ) i tornen a les guitarres i bateria Torsten " Todd " Wolf, Volker Trost i Apostolos " Laki " Zaios. Dirk Liehm als teclats des de 2009 i André Hort també nou a la banda.

Raided Land ens apareix amb una portada, èpica com cal esperar d'ells, enfocada curiosament cap al continent sud-americà, cosa que realment m'ha sorprès, una barreja una mica estranya. però visualment amb bon resultat.

Musicalment Human Fortress torna a recuperar l'estela que havia deixat en els seus dos primers treballs, sense arribar a aquelles cotes tan altes que van significar, però si que han signat un treball de power melòdic amb tints èpics que satisfarà a tots aquells seguidors que van deixar enrere. És cert que el disc abusa massa dels mitjos temps, però Humas Fortress tampoc va ser mai una banda excessivament ràpida quant a ritmes, els seus temes eren contundents i èpics, intensos, amb unes línies vocals molt treballades que et submergien en èpoques medievals. I això ho han aconseguit de nou.

En resum, no és cap dels dos primers treballs de la banda però deixa un gran sabor de boca. Un bon disc de power, però el millor de tot és saber que Human Fortress hi són de nou i en bon estat de forma !

Sergi Arise "Hell"
13/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.