SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Pellek - Christmas with PelleK (2013)

Pellek - Christmas with PelleK
Pellek logo
Noruega

Christmas with PelleK

Symphonic / Melodic Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Twelve Days of Christmas 05:09
2. O Christmas Tree 04:04
3. Deck the Halls 02:46
4. Beautiful Savior 05:04
5. Jingle Bells 02:44
6. O Holy Night 04:29
7. Come All Ye Faithfull 03:15
8. Silent Night 04:38

Formació

Veu: PelleK
Guitarra: Patrick Fallang
Baix: Ingemar Bru
Bateria: Stian Andrè Braathen

Crítica

No és un inocentada, és una review d'un disc de nadales, però no és la casposidad de Raphael ni desvaris propis de l'edat avançada, és el nou treball discogràfic de Pellek, que després de dos discos en el seu nou projecte en solitari, que sembla que és sobre el qual vol centrar actualment, ha tret aquesta extréncica obra.

Els dos treballs anteriors són d'un bon, nivell, especialment Ocean Of Opportunity, que m'ha semblat un molt bon disc dins del metall melòdic. Però sembla que Pellek és un cul inquiet i necessita més més i més, i ateses les dates que corren... Quina millor manera de fer-ho que amb un disc de nadales ? Al meu se m'ocorren uns comptes, però també cal dir això de " ole els teus ous ! "

Vuit talls formen part de Christmas with Pellek, i la veritat cal dir que és un gran disc, si, no " m'he begut l' enteniment " com solem dir per aquí ( begut l'enteniment ), és que cal veure com canvien aquests temes anglosaxons nadalencs si els fiques unes guitarres potents, un doble bombo i acceleres seus tempos, canvien completament però mantenint aquest esperit lluminós que intenta aportar aquest estil.

Treballar en un lloc en què durant dos mesos t'estan bombardejant amb nadales de tots els idiomes com és el meu cas, fa que els odiïs de forma simpàtica, anem, que els t'avorreixis fins a la sacietat, però també fa que els coneguis amb detall. Hauria odiar aquest disc ? Potser, però el resultat és que t'enganxa quan veus aquests avorrits talls amenitzats i reinterpretats en format metall, resultat? Seré un freak, però m'encanta.

Detalls èpics no falten, és un element intrínsec en estozs temes i si els portes al camp del power doncs guanyen molts octans ! Des del primer tall " Twuelve Days Of Christmas " amb un inici molt pompós on Pellek fa un gran treball vocal, no és fàcil ficar-li mà a aquest estil i sortir irat. Quanta canya i èpica destil aquest tema !

" Deck The Halls ", el típic " lalalalalalala lalala " la anglosaxó que ens hem cansat d'escoltar en sèries i pel · lícules, ¡que gran ! Altres no tan potents però si amb un toc de sentiment i grandiclocuencia com " Beautiful Savior " o " O Holy Night " amb un final potent, entre d'altres.

Resumint... un disc que m'ha vingut de gust revisar per les dates que són, que passarà molt possiblement desapercebut, però en el qual Pellek ha tornat a fer de les seves i ha signat un treball molt potent i ben executat. Com vaig dir abans " ole els teus ous " t'ha vingut de gust i ho has fet, ia sobre bé!

Sergi Arise "Hell"
24/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.