SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Blackjack - Dead Or Alive (2013)

Blackjack - Dead Or Alive
Blackjack logo
España

Dead Or Alive

Hard Rock
Autoproducido
2013


Temes

1. Blood Red Skies
2. Kiss Of Fire
3. Lucky John
4. Western Sun
5. Hard Rock Is My Only Sound
6. Out Of Control
7. A Song For You
8. Party Hard
9. Riot Song
10. Railroad
11. Una Canción Para Ti
12. Harry Is Your Man

Formació

Veu, bateria, teclats: Tomas Quilez Molero
Guitarra: José Manuel Martínez
Guitarra: Wenceslao Sánchez Jiménez
Baix: Sergio Blázquez González

Crítica

Des de 2011, la banda de Hard Rock formada per Tomàs Quilez ( Veu principal, cors, piano i bateria ) i José Manuel ( Guitarres i cors ) ha exercit una notable influència per diferents festivals com el ViñaRock i el GinetaRock presentant el seu àlbum debut " All in " ( 2011 ). Amb Wenceslao ( Guitarres i cors ) i Sergio " ( Baix i cors) " Black Jack " ens porta el seu segon treball d'estudi" Dead or Alive ". Un interessant beuratge que recorden mítics com Whitesnake, AC / DC, però també a altres més moderns com Airbourne, Black Stone Cherry i Buckcherry, entre d'altres.

Un hard rock bé executat el que ens porta "Black Jack". Cal destacar la multitud de riff 's que no surten del rock clàssica, igual que totes i cadascuna de les progressions típiques que tant i tant ens agraden. Els primers cinc temes, tot i ser una mostra evident de rock ben fet, no deixa lloc a la sorpresa ni al destaqui en cap dels membres de la banda. Gairebé vint minuts en el que la monotonia i el fantasma de " és un sol track ? " Envaeixen l'oient. " Out Of Control", sisè tema del nou plàstic s'acosta un començament de canya i interès. Tot i això, costa arrencar. Estic segur que pel que portem escoltat, Black Jack ha de ser una banda molt potent en directe, però el CD queda sacarino. La barreja està massa correcta. Tot és al seu lloc, i potser falta més rock descarnat, més "caos macarra", una producció més canalla. " A Song For You" ( i després " Una Canción Para Ti " ) és una aposta molt encertada. Balada per excel • lència de " Dead Or Alive ". Senzilla, a manera Antonio Flores, emotiva i sincera. Des del portal Satan Arise i com a pura opinió personal, crec fermament que "Black Jack" tindria moltíssima més acollida cantant íntegrament, o en la seva totalitat, en castellà, aquí ho deixo. A banda, la fonètica anglesa en els temes peca de poc exacta. Errors a polir que una banda amb el seu segon treball al mercat no es pot permetre cometre. " Riot Song " i " Railroad " són dos temes que destaco per la seva contundència i potència. Segueixo pensat que en directe han de respectar moltíssim més. Una mica de Black Label i Black Stone corre per les dues peces. Cal destacar que comencen a mig gas, però el disc va agafant forma i color a mesura que avances en l'escolta. Com a desenllaç, Rosendo "el Estupendo" dibuixa unes línies amb l'harmònica que fan de " Harry Is Your Man " un dels meus temes predilectes de " Dead Or Alive ". Gran diàleg que marquen guitarra i harmònica en aquest últim tema, sí senyor.

Un treball correcte amb cada cosa al seu lloc, però falta alguna cosa ; descontrol, potència, directe.

Topillo
24/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.