SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Eteddian - Illusions (2013)

Eteddian - Illusions
Eteddian logo
España

Illusions (EP)

Symphonic Power Metal
Almaví Producciones
2013


Temes

1. Dreaming with Seven Suns 03:04
2. Daughter of Fire 03:17
3. Prelude of Chaos 01:03
4. Pyramids of Chaos 03:53
5. Frozen 05:29
6. Mute 05:07

Formació

Veu: Bethany Neumann
Guitarra: Samu Correa
Baix: Fran Mora
Teclats: Beni Bermúdez
Bateria: Pepe Sánchez

Crítica

Eteddian és una banda sevillana de metall simfònic format a la tardor de 2011 per Jacinto Lucas al baix i Beni Bermúdez al piano i sintetitzadors, Nano Palacios, a la guitarra, Daniel Pérez a la bateria i Bethany Neumann a la veu, un grup, amb potents melodies de piano i velocitat en el doble bombo de la bateria, i riffs enèrgics, propis de grups de caràcter nòrdic, de Power Metall i Metall Simfònic, com Nightwish, Sirenia, Visions of Atlantis, Amberian Dawn. O els espanyols Diabulus in Musica. Basant les seves composicions en la melòdica i per què no, bonica, i alhora dolça i potent veu de Bethany.

Però abans de l'enregistrament d'aquest Ep el 2013, van tenir canvis de formació, havent de buscar un nou bateria i un nou guitarrista, Jose Luis Sanchez és el bateria d'aquest Ep, i Samu Correa el guitarra.

A " Illusions " trobem cinc temes propis, un d'ells instrumental i una versió de Frozen de Madonna en què compten amb la col • laboració de Imanol Herrera a la veu masculina melòdica i també gutural agut, de tipus Shreck ( black metall ) de Vehemència, creant un duet màgic.

El meu tema favorit del Ep, és Pyramids of chaos, tinc una petita addició als temes amb ritmes i melodies orientals, en ser ballarina de dansa oriental i en sentir els malucs tenien vida pròpia i es movien sense voler en el ritme ondulant de la cançó i la veu de Bethany.

El millor de la banda sense dubte és la veu, que em va captivar des de la primera escolta, i que de fet, va ser elegida Reina revelació 2013 per la pàgina de facebook " Queens of metall". Encara que la veritat és que necessito més cançons, per fer una valoració més bona, perquè el que sento a nivell instrumental són sis temes de metall simfònic, que no aporten res de nou al gènere, el que puc apreciar són pinzellades de Nightwish, de Sirenia, de Amberian Dawn, o fins i tot bandes menys conegudes com Magica. Així i l'escolta val la pena, perquè si t'agrada el gènere, com a mi, són uns molt bons exponents d'aquest.

Pots tenir des d'ahir, dia 12 de gener totes les cançons d'aquest ep, a través de Spotify o descarregar en format digital a través d' Itunes i Amazon, o en format físic, i tenir a les teves mans l'artwork, de Bethany, dissenyadora gràfica i publicista, posant-te en contacte amb ells a través de la seva pàgina de Facebook.

Noelia Lokadelmetal
15/01/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.