SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Blaze Out - Headshot (2013)

Blaze Out - Headshot
Blaze Out logo
España

Headshot

Heavy / Trash Metal
Blood Fire Death
2013


Temes

1. S.I.N.S 05:00
2. Shining Blood 03:54
3. Red Silence 04:42
4. Madness 03:56
5. Hot Wheels 03:20
6. Six Strings' Crime 02:57
7. Grasp Your Scythe 03:43
8. Beast Against 03:30
9. Behind the Bullet 03:46
10. Kids of War 03:25
11. Elixir 04:00
12. Bustin' Out 04:48

Formació

Veu, guitarra: Gerard Rigau
Guitarra: Víctor Català
Baix: Carles Comas
Bateria: Rafa Weber

Crítica

Tots tenim una primera vegada per a tot i jo tinc diverses d'aquestes primeres vegades lligades a Blaze Out, abans anomenats Bustin' Out. El primer concert al que vaig estar acreditat va ser un petit festival underground, fa 3 anys, el Goblin Fest, un concurs de bandes emergents. Ells van ser els primers a actuar. A més era la primera vegada que disparava en manual i la meva primera fotografia de directe. Per cert... van ser un dels guanyadors del festival.

Deixant anècdotes al marge, Blaze Out han editat per fi el seu primer treball, Headshot. Anteriorment van editar un primer Ep o Demo amb quatre temes que deixaven clar que aquests nois apuntaven maneres i podien posar cap per avall el panorama nacional. El moment ha arribat. Per cert, pel que fa al directe de Blaze Out... tela... tenen un dels directes més espectaculars dins del panorama emergent nacional i potser millor que moltes altres bandes que es denominen "grans".

Quant al seu so, podríem dir que conflueixen diversos estils, heavy clàssic, thrash... tot ficat sota el filtre d'un so modern. Així que heavy thrash pot quedar bé. Sonen moderns i frescos però amb molt mala llet, és com si Dave Mustaine tingués ara divuit anys i estigués descobrint el thrash. Heavy metall thrasheado modern, ràpid i contundent.

Headshot arrenca amb " S.I.N.S. " un tema nou, que no pertany al primer EP. Un tema ple de mala llet amb riffd crus i afilats, però amb una tornada enganxosa. Blaze Out 100%. " Shining Blood " al contrari és un vell conegut, recuperat de l'EP així com " Madness " i " Bustin' Out". Un tema ràpid i enèrgic, temes com aquest tenen un aire als inicis de Megadeth.

"Red Silence " és el tema escollit per gravar el videoclip. Un tema clàssic, contundent i amb unes veus agressives, que sumat als cors és un gran tema per a un single, heavy thrash en vena. " Madness " té una intro que m'encanta, de fet la fèiem servir en els inicis de Satan Arise, quan ens va donar per fer uns programes de ràdio. Uns riffs enormes s'amaguen després d'aquests quatre minuts de tema.

Entre d'altres temes a remarcar són " Six Strings ' Crime ", " Grasp Your Scythe " o " Beast Against " amb uns efectes que li donen un toc especial. Podria seguir posant temes... però es pot resumir que Blaze Out és d'aquestes bandes que dius "Que guitarres... que veus... escolta això tio, és una passada ! " Això ho reume tot bastant bé.

Les balades m'atabalen, la veritat... han de ser molt bones perquè em transmetin alguna cosa, on molts s'emocionen, jo badall, que hi farem... però " Kids Of War " sense ser la típica balada aburrida, és un tema més relaxat i més comercial que segur farà les delícies de la secció femenina de la sala i bona part de la masculina.

El dolent dels moments que estem travessant és que costa molt que una banda destaqui per sobre de les altres sense una gran inversió pel mig i que els astres s'alineïn de manera propícia. L'estructura de festivals i grans mitjans són reticents a granis canvis. Així que... Blaze Out haurien de fer salten pels aires l'establert... Ho aconseguiran ?

Sergi Arise "Hell"
21/01/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.