SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Evertale - Of Dragons and Elves (2013)

Evertale - Of Dragons and Elves
Evertale logo
Alemania

Of Dragons and Elves

Power Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Paladine's Embrace 01:24
2. In the Sign of the Valiant Warrior 05:12
3. Tale of the Everman 09:06
4. The Dragon's Lair 05:26
5. Of Dragons and Elves 04:01
6. Elventwilight 05:48
7. As Tarsis Falls 07:03
8. The Crownguard's Quest 01:43
9. Dawn of Winter Night 06:12
10. The Last Knight 07:46
11. Sturm's Funeral March 05:52
12. Firestorm 05:52
13. Brothers in War (Forever Damned) 07:49
14. The Final Page 07:51
15. Dragonriders 05:21

Formació

Veu, guitarra: Matthias Graf
Guitarra: Matthias "Woody" Holzapfel
Baix: Marco Bächle
Bateria: Martin Schumacher

Crítica

Fa anys, bastants anys quan bandes com Helloween, Gamma Ray, Blind Guardian, Rage... eren les bandes referents i el power metall s'estava forjant, parlàvem de metall alemany per referir-nos a aquest estil. Més tard van venir bandes de tot arreu, Itàlia, Suècia, Espanya... I el power explotar.

Doncs del bressol del power ressorgeix Evertale, que prèviament eren coneguts com Blackened. Una banda que intenta recuperar aquest so alemany característic per la seva velocitat, melodia i força.

Les comparacions solen ser enganyoses, una banda pot rebre influències més o menys clares de grans bandes, però una altra cosa és que així tinguin aquest nivell. Si ara deixo caure que sonen com Blind Guardian seria gairebé com un sacrilegi. Una de les bandes més grans o almenys una de les que va canviar la forma de canalitzar aquesta energia del power o speed afegint unes melodies i arranjaments que abans eren gairebé inconcebibles. Però és innegable que Evertale s'han fixat en el seu so per elaborar el seu primer treball, especialment en l'etapa del Nightfall In Middle Earth.

Per a aquest treball Evertale s'han basat en una altra de les grans sagues fantàstiques del segle vint, la Dragonlance, una saga no tan popular, però amb molts adeptes a aquest gènere de literatura entre els quals em trobo.

Musicalment, en Of Dragons And Elves trobem un power metall molt melòdic de tint èpic, ple de canvis de ritme i un nivell tècnic elevat. I atenció una diración de més d'una hora, gairebé una hora i mitja que no es fa pesada, si bé és una mica excessiva.

Des de la intro, d'allò més èpic que escoltat últimament, no tot és orquestracions grandiloqüents, cal saber focalizarlas, i realment Evertale l'han portat a un nivell cinematogràfic, bé poguessin estar Raistlin i els seus companys immersos en acció amb aquest fons.

En el primer tall que comença amb el mític "Onze Upon A Time " ja em van guanyar... és un disc que a tot fan del power metal alemany degustarà amb passió. Al marge de les reminiscències a Blind Guardian, és un disc molt ben concebut, sense que es passi de frenada en l'èpica com sol succeir en les composicions italianes, ni llast de ritmes speed sense fi.

Cors, jocs amb les veus, riffs ràpids, melòdics, sols, teclats imponents, acústics ben situats.... fan d' Of Dragons And Elves un disc preciós i intens.

" In The Sign Of The Valiant Warrior " que obre el disc, ja queda clar el que tenim entre mans, unes guitarres que et deixen sense parla, potents i majestuoses. Comences amb bon peu, o millor dit, amb un bon puny amunt i cabotejant sense parar. " The Dragon 's Lair " o " Elventiwillight " són bons exemples per a aquests jocs vocals, entre cors i la veu principal, que tan bon resultat van donar i que tant recorden Blind Guardian.

" Of Dragons And Elves " recorda, potser en excés The Bard s Song "... i és que de vegades sembla que Evertale sigui gairebé, una banda tribut. Però tot i això han fet un gran treball.

" Dawn Of Winter Night ", " Firestorm ", " Brothers In War " o " The Final Page" són igual grans temes que rubriquen un gran disc.

L'esperança no està perduda per als amants dle metal alemany, Evertale, entre altres bandes, segueixen alimentant el seu foc.

Sergi Arise "Hell"
29/01/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.