SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Dredd - Visceris (2013)

Dredd - Visceris
Dredd logo
España

Visceris

Thrash Metal / Hardcore
Blood Fire Death
2013


Temes

1. Vibranium 02:29
2. Siervos 03:23
3. Inerte 04:19
4. Cautivos 04:46
5. La impaciente 04:38
6. Ecos 04:16
7. Crónicas de sangre 03:57
8. Envuelto en llamas 04:01
9. La purga 04:26
10. Pandemia 04:56

Formació

Veu: David González
Guitarra: José Miguel Nistal
Baix: Jorge Solana
Bateria: José Prieto

Crítica

Originals de Ponferrada, Lleó, Dredd estan de tornada amb el seu tercer treball, Visceris. Un treball que sense allunyar-se del tot dels seus primers disc " Arxius Del Crim " i "La Cripta Del Horror ", però si amb un so més elaborat, millor produït i molt més madur.

Dredd el formen David González a la veu, José Miguel Nistal a les sis cordes, Jorge Solana al baix i José Prieto a la bateria i estan a bord d'una banda el nom està basat en els còmics del Jutge Dredd i sobre la introducció d'aquest disc es titula Vibraniu, paraula que no haurà passat desapercebuda als més freaks, ni més ni menys que el metall del que està compost l'escut del Capità Amèrica entre d'altres i ser la base de més elements usats per Marvel. La cosa promet.

Per ser del tot franc, he de dir que no sóc un gran seguidor d'aquesta banda, no ens anem a caminar amb embuts. Així que anem a veure que ha suposat per a mi l'escolta de Visceris.

La portada... no és un luxe... o sigui, m'ha sorprès la seva simplicitat, amb un nom així m'esperava una mica més tirant cap a la il · lustració en lloc d'una cosa tan simple, ull simple quant a composició no com a sinònim de poc trabjado, que són coses molt diferents. Però per a gustos ... falta saber si té algun significat amb el disc, aquesta és la clau per deixar de ser una portada minimalista i passar a ser idònia.

Que amaga Dredd sota el plàstic d'aquest cd ? Doncs un metall brut i agressiu . Una mica de thrash, death, core, mala llet, desvergonyiment, ràbia i agressivitat . Tot el disc és una hòstia directa a la cara .

És un treball molt cru, sense subtileses . D'una banda hi ha la part musical que està molt cuidada, és potent dura, amb molts detalls de metalcore, hardcore ... anomena'l com vulguis, molt modern i sorollós, però sense deixar de banda la tècnica i la melodia . Si bé, depèn de quin tema, la cosa tira més al core ... però no desmereix gens ni mica el resultat final . Les veus de David no són guturals, però ni falta que fa, són prou " brutes " com per emportar-se qualsevol screamer, per cert, segueixo odiant aquesta forma de trucar a un cantant que tant aquesta popularitzant .

No puc acabar sense anomenar que l'estil em recorda molt al de Soziedad Alkoholika, per la seva intensitat, mala llet i ràbia . Així que ... amb aquestes premisses ... no debrías deixar passar per alt aquest tercer lliurament de Dredd que per cert, si visites el seu Facebook, per exemple, el pots descarregar per la cara . Ja no hi ha excusa .

Sergi Arise "Hell"
05/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.