SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Custard - Infested by Anger (2012)

Custard - Infested by Anger
Custard logo
Alemania

Infested by Anger

Power / Heavy Metal
Pure Steel Records
2012


Temes

1. Call of Ares
2. Gods of War
3. The Parachute Infantry
4. Death from Above
5. My Last Breath
6. Black Friday
7. Time to Bleed
8. 300
9. Endless Pain
10. By Fire and Sword
11. A Knight
12. Dead shall Rise
13. Hellheart
14. Only Dust
15. Infested by Anger

Formació

Veu: Olli Strasser
Guitarra: Anna Olejniczak
Guitarra: Carsten Reichart
Baix: Markus Berghammer
Bateria: Chris Klapper

Crítica

Estem acostumats a veure bandes que es posen nom potents, durs, infernals en el cas de la banda de la qual em toca parlar avui, pel seu estil, el power metal alemany amb tints de NWBHM, el més habitual és trobar paraules com fire, steel, power i succedanis, però no és el cas de Custard, Natilles? Però que diables... suposo que ha d'haver algun motiu encara que no estic segur de voler saber-ho o no.

Infested By Anger és el cinquè treball d'aquesta banda alemanya practicant una barreja del power metall propi de la seva zona d'origen, Alemanya, però amb una gran influència per part de la NWBHM, és a dir de bandes com Iron Maiden o Judas Priest, especialment aquests últims, que salvant les distàncies, sembla que han deixat una marca molt important en els riffs i veus de Custard.

Al heavy clàssic és complicat ser avantguardista, però tampoc s'espera que una banda hagi de ser-ho, se'ls demana que siguin conseqüents i sàpiguen donar a les seves composicions la suficient energia com perquè passem una bona estona escoltant el disc. I Custard compleixen amb escreix aquesta comesa.

Intros de tall èpic i aires tradicionals obren aquest treball. Temes com " Gods Of War " difílmente poden disgustar als amants del bon heavy metal. Heavy accelerat, metal alemany de la vella escola, amb grans cors i tornades melòdics sobre un doble bombo. " Parachute Infantry " amb una intro a força de càntics militars, i amb els aguts per bandera comença un tema que sap a Judes per tot arreu, dos temes molt bons per obrir aquest disc. "Black Friday " segueix amb aquests aires a NWBHM, accelerats, un tema una mica més del rotllo himne, amb bons riffs. Altres temes a destacar serien " 300 " o " Fire And Sword " amb veus femenines.

A la part final abunden els mitjos temps, molt al contrari que a l'inici, cosa que et deixa una mica fred.

Custard no canviaran el metall alemany però Infested By Anger et farà passar una bona estona sinó esperes d'ells alguna cosa nova, és heavy metal, veritable heavy metal.

Sergi Arise "Hell"
11/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.