SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Svartby - Karl's Egg Farm (2013)

Svartby - Karl's Egg Farm
Svartby logo
Rusia

Karl's Egg Farm (EP)

Folk Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Karl's Egg Farm 03:22
2. Morbid Quag 03:38

Formació

Voz: Gnofkes
Guitarra: Lindwurm
Guitarra: Humla
Bajo: aZ
Teclados: Giftsvamp

Crítica

Conec Svartby des de la seva Elemental Tales i només puc dir coses magnífiques d'ells... va ser un disc memorable i van passar a ser una mateixa bandes preferides dins del panorama del folk death o com vulguem anomenar-lo, ells el defineixen com Svartcore. Tampoc cal ser tan extremistes en les etiquetes, però és cert que el seu estil és difícil de catalogar de forma precisa, sobretot per culpa d'aquest toc tan festiu que té, molt oposat al folk més tradicional, més proper a estil més progressius i desenfrenats.

Karl s Egg Farm és un EP de només dos temes... si, és més aviat un avançament del seu proper treball i la cosa promet moltíssim. En la majoria dels casos no em dedicaria a escriure per un EP tan breu però aquests dos temes són dues enormes temes, del que més m'ha impressionat últimament i dit sense cap intenció d'exagerar.

El primer tema que porta el nom de l'EP " Karl s Egg Farm ", nom tan absurd com de vegades la pròpia banda, cal entendre des de la millor de les formes, és una obra mestra. Des de l'inici amb uns teclats lúdics i apoteòsics que donen pas a la voràgine Svartbyriana. M'he de repetir, que teclats, molt en l'ona Finntroll, però portats a l'extenuació, no se't trauran del cap. Les lletres no es queden enrere. Des del primer compàs se't fica al cap i no pots deixar de rematar de cap. Fins i tot en la part més lenta Svartby es recrea sense perdre aquesta intensitat que no plasma en velocitat.

" Morbid Quag " és el segon tall que compon aquest EP, que comença hilarant, amb més presència de guitarres i no tant teclat, Ull, he dit no, no sense teclat, més en segon pla però igual d'efectiu, èpic i amb aquest so a casiotone tan... tan Svartby ! Un tema més contingut i més furiós però més pesat.

Si això és el que estan preparant Svartby, podem estar davant d'un dels millors discos dels últims anys... la cosa aquesta que crema... estic segur que donaran molt que parlar. Sinó... crec que tindrem problemes...

Sergi Arise "Hell"
12/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.