SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Stormrider - Path of Salvation (2012)

Stormrider - Path of Salvation
Stormrider logo
Alemania

Path of Salvation

Power / Heavy Metal
Pure Steel Records
2012


Temes

1. The Path Of Salvation (4:50)
2. Across The Acheron (6:01)
3. Long Way Down (6:12)
4. Walls Of Fire (3:16)
5. Heretics (6:03)
6. The Sentence Divine (6:25)
7. Circle Of Betrayers (5:15)
8. Into The Light (5:40)
9. Heaven Is Closer (5:11)
10. Transcendence (6:52)

Formació

Baix: Daniel Woyke
Guitarres: Jan G.
Guitarres: Ingo Rieger
Veus: Stefan Hebes
Bateria: Sascha Schiller

Crítica

Escoltar el nom de Stormrider i la cosa ja pinta bé, sense conèixer-los, són una novetat per a mi, però el nom ja és tota una declaració d'intencions. M'esperava una allau de bandes amb aquest nom, però no... no ha estat per tant, només han sortit sis bandes segons Encyclopaedia Metallium.

Path Of Salvation és el seu tercer treball i la cosa està molt clara abans de començar, Alemanya, metal alemany, aquest heavy / power tan característic del país teutònic i que tant em fa gaudir.

Dobles bombos, riffs ràpids entre cinquenes soltes per donar potència als temes sobre els quals les veus ens fan aixecar els punys en tornades guerrers, res de nou sota el sol, però que ben fet et fa passar un bona escolta. És complicat aportar alguna cosa realment nou dins del power alemany, però com no em canso de repetir, si alguna cosa està bé et farà gaudir. Per contra si el que busques és el metall avantguardista, aquest estil no és el teu, no li donis més voltes.

La veu de Stefan Hebes no pertany a costat més agut dels cantants powers, però al no intentar forçar i mantenir-se en un bon to mitjà, fa una bona feina. No tot està en pujar i pujar. El punt fort d'aquest disc és a les guitarres i melodies, heavy / power de tota la vida, enganxós, que entra fàcil i et fa moure el cap i els peus mentre en les tornades aixeques el puny.

Què sonen a la típica banda de l'estil? Gràcies! Si m'agrada l'estil, això no serà cap inconvenient, al contrari. Si estàs llegint aquestes línies és perquè has vist que practiquen i t'agrada, així que a gaudir.

Pel que fa als temes, podem destacar "Across The Acheron" o "Long Way Down" o les veloces "Into The Light" i "Walls Of Fire".

The Path Of Salvation és una bona feina dins el metall alemany, que mai va desaparèixer, però sembla que aquestes bandes que tant van donar que parlar fa dues dècades tornen a intentar aixecar la veu i fer-se notar.

Sergi Arise "Hell"
16/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.