SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Brageseth - Despertar (2011)

Brageseth - Despertar
Brageseth
Brageseth logo
España

Despertar (EP)

Heavy Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. 108
2. Tengo El Control
3. Un Grave Error
4. A Vida O Muerte

Formació

Veus: Fran Rivas
Guitarra: Rafa Sánchez
Guitarra: Juanmi Sánchez
Baix: Enrique Lacosta
Teclats: Iván Membrilla
Bateria: Mario García

Crítica

Sembla que BrageSeth, és un nom compost per Brage, déu nòrdic de la música i la saviesa, i Seth, déu egipci de les sorres, les tempestes sorrenques i la destrucció. D'aquesta forma el nom fa referència a l'amor de la banda per la música i la terra àrida d'on procedeixen, Almeria. Es van formar allà pel 2007 a instància de Fran (veu) i Iván (teclat) sense més intenció de buscar gent amiga que toqués instruments i volguessin passar bones estones de diversió. Al poc es van unir Mario García (bateria) i els germans Sánchez (Juanmi i Rafa) a les guitarres. La formació quedaria completada amb l'entrada al 2009 del baixista Enric "Lenri". I és ara quan presenten la seva primera maqueta que està gravada en els estudis Pentatron de la localitat almerienca de Petxina entre els mesos d'abril i juny del 2011. En art gràfic ha anat a càrrec d'Amara Martínez Villalta.

Després de la intro "Despertar" el power metall que desplega la banda es fa sentir en temes com "108", on la melodia de les guitarres de Juanmi i Rafa casen a la perfecció amb l'enganxós tornada. Fran és d'aquests vocalistes de veu greu, en aquest cas de timbre molt similar al de Víctor García de Warcry. La lletra del tema tracta sobre la falsa acusació d'un innocent, que d'un home bo i honrat passa a ser el pres 108.

A "Tengo El Control" se'ns explica la història d'un desamor seguint la línia de l'heavy power metall dels 90 que tan bones satisfaccions ens va donar fa uns anyets.

"Un Grave Error" és una sentida balada amb ínfules de mig temps on el protagonista despulla la seva ànima i entona el mea culpa del penediment davant d'un error comès en el passat. Bons i variats són els tocs de teclat al llarg del tema, engalanándolo de manera seductora.

Tanquen amb "A Vida O Muerte" signant el seu tema més dur i també el més elaborat. Al trobem multitud de parts instrumentals plenes de bons solos de guitarra, de pinzellades de teclat en estat de gràcia i amb Fran donant-ho tot. Com diu el títol de la cançó la lletra ens parla d'una lluita a vida o mort on només un pot quedar en peu.

Perquè ens hem d'enganyar, el so de la demo és millorable, ara que també et dic que he escoltat discos suposadament oficials amb pitjor so. No són moltes les bandes que ens vénen d'Almeria, possiblement sigui una de les províncies més desconegudes pel que fa a bandes de metall, encara que com dirien a Galícia haver-les haylas. Al bot puc citar algunes com els thrasher Alaja o els heavys Transylvania. Esperem que això canviï en breu, perquè a jutjar per grups com BrageSeth o els abans esmentats qualitat hi ha de sobres. Notable carta de presentació en forma de maqueta, amb una mica de sort i més mitjans en un futur es podran alternar amb bandes de la talla de Avalanch o Warcry sense cap rubor.

Tatotitotu
12/04/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.