SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Stained Blood - One Last Warning (2013)

Stained Blood - One Last Warning
Stained Blood logo
España

One Last Warning

Melodic Death Metal / Deathcore
Blood Fire Death
2013


Temes

1. Vulcan 01:19
2. Mind Control 04:04
3. Close Horror 03:49
4. The Loser 04:20
5. Monster Inside 03:56
6. One Last Warnin 03:49
7. Another Test In The 4th Stage 03:33
8. Rotten Roots 02:44
9. Shadows Throne 04:17

Formació

Veu: Rou
Guitarra: Albert
Guitarra: Borja
Baix: Raul
Bateria: Salva

Crítica

Des de terres bareceloninas ens arriba l'últim treball " One Last Warning " de Stained Blood, amb un Melodic Death Metal / deathcore proper a bandes com The Black Dahlia Murder amb qui compartiran escenari el proper 18 de juny a la sala Volta.

Els inicis d'aquesta genial banda de Deathcore els trobem el 2006 i des de llavors han compartit escenari amb mítiques bandes del gènere com Parkway Drive, Despised Icon, Suicide Silence, entre altres...

Entrant a analitzar el seu disc, puc dir que entre la introducció que han posat i el videoclip que van publicar de "The Loser ", no hi ha ni el més mínim dubte que és una banda amb els collons ben posats i molt bon ambient. En el videoclip trobem integrants de grans bandes del panorama local... perquè després diguin que no hi ha nivell de grups, més aviat que falta deslocalització de l'escena, perquè tota aquesta centrada en el cor de Barcelona i s'haurien de seguir iniciatives al voltant de Barcelona per donar sortida a Grupazos com Stained Blood i així veuríem que pasta estan fetes les bandes locals i de segur que tots ens mouríem més !

No podia seguir amb la review del disc sense abans fer un parèntesi per parlar del videoclip el qual demostra per a mi la quantitat de bandes que poden haver així com el suport que hi ha entre elles i d'assegurança seva gran qualitat.

Tornant al disc, remarcar l'inici que res té a veure amb el posterior inici del seu primer tema del disc anomenat " Mind Control", on entrarem en un món apocalíptic després de la descàrrega que ens propinen de cop.

Com dicten els esquemes del Core en general, breakdowns i més breakdowns sense parar, al costat d'uns riffs i bateries amb molt de pes.

En temes com " Close Horror " o " Monster Inside " m'han recordat molt als Suïcidi Silence una banda molt present entre les meves influències del metall. Una coordinació i execució brutal dels ritmes acompanyats dels guturals esquinçats i agressius del seu cantant.

Cada vegada que inici un tema del disc "One Last Warning " em quedo sense paraules, amb els inicis que propicien als nostres oïdes temes com " Rotten Roots o " One Last Warning " us deixaran sense paraules si sou amants del o Deathcore.

Un disc curt però molt precís en la seva execució, que no us sabrà a poc malgrat les seves 31 minuts.

Si el seu disc, s'equipara al seu directe, mare meva el xou que poden muntar... només de pensar m'entren més ganes de veure'ls ! !

Xavi Pascual
28/02/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.