SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ignis Fatuu - Unendlich Viele Wege (2014)

Ignis Fatuu - Unendlich Viele Wege
Ignis Fatuu logo
Alemania

Unendlich Viele Wege

Folk Metal
Trollzorn
2014


Temes

1. Glaube 03:14
2. Hyazinthen 03:52
3. Unendlich Viele Wege 03:43
4. Mit Dem Wind 03:27
5. Blut Geleckt 03:41
6. Alchemie 03:51
7. Der Rabe Und Der Wolf 03:36
8. Wenn Alle Worte Schweigen 03:53
9. Signal 03:25
10. Letztes Wort 03:55
11. Die Pforte 04:45

Formació

Veu: P.G
Veu, flautes, gaites, chirimía: Irene
Guitarra: Peter
Violí, zanfona, gaita, arpa: Alex
Baix: Volker
Bateria: Robert

Crítica

Els alemanys Ignis Fatuu estñan de tornada amb el seu tercer disc Unendlich Viele Wege després de la incorporació de PG a les veus i Peter a les guitarres.

Estem davant d'una de les grans bandes alemanyes de folk rock medival, comparables amb els més grans encara com In Extremo o Subway To Sally. Cal no oblidar que aquest és un estil molt popular al país tetón. El fet que Ignis Fatuu arribi a ser considerat un d'aquests grans, hauria de ser només qüestió de temps.

El disc segueix el camí traçat pels seus predecessors, folk tradicional, melodies festives, amb detalls èpics i ritmes entre ràpids i mitjos temps. Les veus a càrrec de PG i Irene que li aporten una gran riquesa vocal en cors i veus doblades. Guitarres contundents que contrasten amb la frescor dels instruments tradicionals. Com ja vaig indicar en la review del seu anterior treball, Ignis Fatuu són un grup que no desentonarien en festes medievals.

La diversió i el bon rotllo estan garantits amb Unendlich Viele Wege. Temes com la inicial " Glaube " jugant amb les veus de PG i Irene i amb uns cors amb aire guerrers li donen una força enorme. Un tema contundent. " Hyazinthen " és més el que tinc en ment de com sona Ignis Fatuu, un tema festiu per estar cridant cervesa en alt. Els instruments tradicionals prenen la iniciativa melodia, i això no ha desmerèixer la guitarra que, en un segon pla, té uns bons riffs.

A aquests temes més festius hem de sumar " Mit Dem Wind " un tall amb una tornada molt addictiu, " Alchemie " o " Der Rabe Und Der Wolf " amb udols de llop incuídos,

Altres talls com " Unendlich Viele Wege " o " Wenn Alle Worte Schweigen " són temes més lents i més foscos i tristos, no tot és festa i gaudi. Temes que la banda borda canviant per complet el concepte del disc. A aquest grup també hem de sumar l'últim tema, " Die Pforte ", un tema preciós i malenconiós. De nou usant les dues veus com si de la narració d'una història trista es tractés. Del millor del disc.

Novament Ignis Fatuu ens brinda un gran treball fusionant la música tradicional amb el rock / metall. Estils que m'apassionen per separat i que fosos creen una de les branques més emocionants del heavy. Odiada per uns i estimada per altres. Un disc que tot bon seguidor de l'estil no s'hauria de perdre.

Sergi Arise "Hell"
13/03/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.