SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

Battlesoul - Tir Na Nog (2013)

Battlesoul - Tir Na Nog
Battlesoul logo
Canadà

Tir Na Nog

Folk / Melodic Death Metal
CDN
2013


Temes

1. Ascension 04:22
2. War Spirits 03:16
3. Going Home 04:15
4. Plague 04:06
5. High Sea Hell 03:34
6. The Dead Road 04:18
7. A Winter Day 02:14
8. The River 05:14
9. Drakkar 04:44
10. Chosen 05:14
11. An End 03:48
12. This Winter Night 02:16
13. Shadows 04:04
14. Tir Na Nog 03:48
15. Songs of Our Heroes 05:09

Formació

Veu, baix: Jon Doyle
Guitarra: Mike Grund
Guitarra: Thomas Ireland
Bateria: Nich Ireland

Crítica

La música és una cosa tan personal com influenciable. Podem posar-nos a escoltar bandes que ens volen colar les grans discogràfiques i quedar atrapats en les seves xarxes mediàtiques. I d'altra Lay, buscant-se la vida, tenim a una infinitat de bandes d'enorme nivell dels que gairebé ningú es preocupa.

El meu sorpres ha estat majúscula quan en la meva recerca d'informació per aquesta ressenya, veig que no hi ha gairebé res sobre aquest disc de Battlesoul. Sembla que els mitjans no s'han adonat d'aquest Tir Na Nog, una pena.

Si, el Folk Death és un d'aquests estils que estan tan de moda, però... no tots els altres estils no estan o han estat massificats ? Si el món es para quan bandes com Wintersun o Ensiferum treuen un disc Què menys que donar cabuda a una banda que com altres té una gran qualitat ?

Battlesoul són canadencs, no de la vella Europa. Canadà cada vegada em sorprèn més com aconsegueix tenir tantes bandes de gran nivell en aquest estil com Vesperia, Crimson Shadows, Nordheim o Unleashed The Archers, quan el 95 % d'aquest estil estan establertes al centre - nord d'Europa.

Tir Na Nog és el tercrer treball d'estudi de Battlesoul, encara recordo la review del seu anterior disc Lay Down Thy Burdens que tan bon sabor de boca em va deixar.

Battlesoul ha tret un disc 100% de Fok death, però amb uns temes molt variats sense recaure en linealitats. Començant per les veus, tenim netes, guturals i fins i tot femenines, res de començar i acabar amb el mateix gutural.

Musicalemente han detilado un so més arcà que en el seu anterior treball. Sona més tradicional i fosc. No és un disc gens festiu, manté un aire bèl · lic i desolat en el seu conjunt, tot i que en alguns temes com l'inicial sonin més frescos.

Són abundants els canvis de ritme en els temes, entre les parts més death i altres més paganes o mitològiques. També hi ha detalls celtes, imagino pel seu origen anglosaxó. Un bon exemple és el tema War Spirits que manté un aire èpic amb canvis d'intensitat amb l'entrada dels whistles.

Tir Na Nog és sens dubte un gran disc que hauria de donar a conèixer Battlesoul que de nou ha tornat a fer un disc mereixedor de l'atenció de tots els seguidors del folk death metal ràpid i amb tints èpics.

Sergi Arise "Hell"
19/03/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.