SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

My Refuge - Living in Anger (2013)

My Refuge - Living in Anger
My Refuge logo
Italia

Living in Anger (EP)

Power / Heavy Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. A Storm Is Coming
2. The Cage (Oh Demon in My Eyes)
3. Living in Anger
4. Empty Room (Acoustic Version)

Formació

Veu: Moz
Guitarra: Simone Dettore
Guitarra: Mauro Paietta
Baix: Salvatore Chimenti
Bateria: Valerio Ferrari

Crítica

Power metall i Itàlia són dues coses que durant anys han anat lligats, Itàlia es va apropiar d'un estil que va portar durant anys és qualificatiu d'alemany portant a unes cotes simfòniques i èpiques mai abans imaginades. Tant que han arribat gairebé a parodiarse a si mateixos amb algunes bandes i passats els anys.

La meva Refuge ens porten una versió més light del power italià, menys extrema i més heavy, on les guitarres i els ritmes accelerats són el centre d'atenció d'aquest segon EP de My Refuge. Living In Anger ens portarà de tornada als anys d'or del power europeu, riffs potents que se't claven mentre els escoltes sempre amb tints melòdics sota una potent base rítmica i unes veus de registres alts, però no inhumans, gràcies!

" A Storm Is Coming " obre el Ep sent fidels al seu títol, com una tempesta entra aquest primer tema, veloç i potent. Un riff penetrant que dóna pas a les veus de Moz deixant el seu moment al baix per tornar a la càrrega en els ponts i tornades, al més pur estil power. Força i melodia lligats i enfrontats.

"The Cage ", una mica més lenta, recupera un aire més heavy però manté és punt melòdic inherent a tota banda power, unes veus especialment remarcables, com si de dues veus es tractaran. Un tema més relaxat amb tocs contundents de guitarra i unes melodies més que bones.

" Living In Anger " mig temps molt melòdic on les guitarres reclamen el seu poder en el sol, grans sols, com tota banda que es preï ha de tenir. El tema desborda de bones lletres i melodies.

Finalment " Empty Rooms " un tema acústic per tancar l'EP, bé... diuen que els heavys fan les millors balades, em costa digerir, i més si es troben en un treball de només quatre temes, és com un coitus interruptus, però per a gustos...

En definitiva estem davant d'un bon treball de heavy / power dels bons, d'aquells grups que mai et canses d'escoltar. Bons riffs, bona veu, bateria imparable... qui necessita més ? Esperarem a veure que ens depara un futur LP, però la cosa promet.

Sergi Arise "Hell"
27/03/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.