SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Stormwarrior - Thunder & Steele (2014)

Stormwarrior - Thunder & Steele
Stormwarrior logo
Alemania

Thunder & Steele

Power Metal
Massacre Records
2014


Temes

1. Thunder and Steele 03:36
2. Metal Avenger 03:41
3. Sacred Blade 03:57
4. Ironborn 04:48
5. Steelcrusader 04:13
6. Fyres in the Nighte 03:41
7. Die by the Hammer 04:36
8. Child of Fyre 04:37
9. One Will Survive 06:19
10. Servants of Metal 04:55

Formació

Veu, guitarra: Lars Ramcke
Guitarra: Alex Guth
Baix: Yenz Leonhardt
Bateria: Jörg Uken

Crítica

Cinquè LP d'aquest grup de power metal alemany, que no ofereix dubtes sobre la seva etiqueta ( encara que ells prefereixin cridar true heavy metal ) i que continua tenint profundament marcada la influència de la figura de Kai Hansen. El disc ha estat produït per Piet Sielck ( Iron Savior ), la qual cosa remarca 01:00 insistència en aquesta fórmula ja coneguda i, per tant, no és una sorpresa que el disc sigui d'altíssima qualitat i que no hi hagi sorpreses.

La primera cançó, " Thunder & Steele ", dóna nom al LP. És una cançó ràpida on trobem els trets que sempre han caracteritzat a aquesta banda : la veu de Lars Ramcke, que recorda a la de Kai Hansen, encara que una mica més esquinçada i fosca ; bateries a doble bombo, un sol molt elaborat i melodies a doble guitarra. A la part intermèdia del tema trobem una parada per corejar el títol de la cançó, que de segur funcionarà en directe.

Al LP se succeeixen cançons que van en la mateixa direcció que la primera com " Fyres in the night ", " Die by the Hammer " o "One will survive ". Sobresurten les línies de baix a " Metall Avenger " i els riffs de guitarra més heavies els escoltem a " Steelcrusader ", " Child of Fyre " ( una mica més Running Wild ) i " Sacred Blade ". Aquesta última és una cançó molt en la línia Powerplant i de les més aconsellables del LP.

" Iron Born " és una altra cançó ràpida que té un pont que recorda massa al de " We Burn " de Helloween, però que maneja un joc de guitarres espectacular. Finalment, per acabar, " Servants of Metall", la tornada més enganxós, amb un Lars que força una mica la veu per oferir-nos una cançó genial de power metall en gran.

En línies generals, és una pena que a l'escoltar de la sensació que és una cosa que has escoltat mil vegades en altres bandes clàssiques del gènere. El problema és que Stormwarrior segueix sense diferenciar dels seus ídols després de cinc LPs, i és clar que els dóna completament el mateix. Tot això et fa arribar a la següent conclusió : si de vegades critiquem a certs grups perquè no tenen evolució, en aquest cas la crítica s'accentua en no tenir des dels seus inicis d'una falta d'innovació difícil d'entendre. Evidentment, això no treu que estiguem davant un boníssim LP de power metall.

Alf “Krápula”
01/04/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.