SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Bella Bestia - Violando la Ley (2013)

Bella Bestia - Violando la Ley
Bella Bestia logo
España

Violando la Ley

Hard Rock / Heavy Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Violando La Ley 03:43
2. No Olvidaré 03:41
3. Vuestra Verdad 04:16
4. El Gran Mago Del Rock 05:08
5. Sin Barreras 03:37
6. Enganchado A La Red 03:51
7. A La Mierda 04:06
8. Acércate 04:15
9. Un Mundo Mejor 04:34
10. Por Tí 03:15

Formació

Veu: César Ortiz
Guitarra: El Cachorro
Guitarra: Ángel Funes
Baix: Pepe Mari
Bateria: Mario

Crítica

Bella Bèstia arriba amb un quart àlbum " Violando la Ley " (2013 ). Després de més de trenta anys de la seva formació, després de centenars de concerts, gamberrades i " rockerías " diverses, la banda es decideix a publicar nou plàstic Valera (veu), Pepe Mary (baix), Cachorro (guitarra), Funes (guitarra) i Mario (batería). Deu temes carregats de rock and roll, vandalisme i crítica.

¡ POLICIA ! ¡ POLICIA ! El nou disc de BELLA BESTIA comença com a bon disc de glameo i rockin '; al ritme de sirena, persecució i " macarreo ". Les altures vocals i el falsetto ja es materialitzen en la seva màxima en " Violando la Ley ". Un tema canyer per començar, però considero que es queda a mig gas, el cos et demana més. Una cosa que esperes satisfer amb els pròxims nou temes. "No olvidaré " comença a so de balada rock. Recomanada, càlida i tendra. Valera juga amb registres mitjans, la qual cosa s'agraeix, donant al tema una vestit melòdic agradable. Perfecte tema per corejar en directe. "Vuestra verdad" i " El Gran Mago del Rock " no m'han representant una gran novetat ni sorpresa. Canya, ritmes ràpids, línies vocals una mica pobres i altures altes. "Sin Barreras" just el contrari. Comercial, directament, sense excessos ornaments, però tot molt ben executat i amb un gran gust melòdic. És una de les peces que més destaco del nou plàstic de Bella Bestia. Cibernètic i " sota control " ens arriba "Enganchado A La Red". Sisena cançó de "Violando La Ley". És un bon tema, però per ser sincer, crec que no han estat excessivament encertats amb la barreja final del tema. Li falta potència, credibilitat acústica. És una llàstima, perquè és una de les cançons que més et queden al cap, tant a nivell líric com melòdic i rítmic. Hagués estat bé una mica més de " control" a la barreja i mastering. "A la mierda", tema molt crític. A mig tempo, amb molt groove i rotllet. La veritat és que m'ha agradat. Pujades vocals i segones veus encertades, al mateix temps que uns solos de guitarra elèctrics i frenètics a meitat del tema. "Acércate" i " Un Mundo Mejor", dos temes que m'han resultat bastant regulars, no en execució sinó en originalitat i canvi respecte les altres peces, donen pas al desè i últim track "Por Ti". No diré que és dolent, perquè això és fal • làcia i no faria justícia ni a la banda ni la seva llarga trajectòria, però és completament pla ; sense salts, canvis ni res "nou". Com a final de disc es queda una mica sacarino, i amb un " ja està ? ". Grans músics, gran banda que han llançat un àlbum a mig gas, acceptable si. Jo, com a fan del rock nacional necessito més.

Topillo
07/04/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.