SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Objetivo Tu Cama - Objetivo Tu Cama (2012)

Objetivo Tu Cama - Objetivo Tu Cama
Objetivo Tu Cama logo
España

Objetivo Tu Cama

Heavy Metal
Autoproducido
2012


Temes

1 - Mujer Pantera
2 - Solo Estoy Mejor
3 - Depredador
4 - Club de Carretera (Esta Noche Manda Mi Polla)
5 - Sexo Salvaje
6 - La del Indio
7 - Sudor de Pago
8 - Domingo Resaca
9 - La Pantoja

Formació

Veu: Pitu
Guitarra: Marti
Baix: Urri
Bateria: Hernan

Crítica

Primera incursió en estudi d'aquesta banda establerta a Catalunya , que presenta altes dosis de rock'n'roll macarra amb totes les forces . És una proposta que podria trobar certa semblança als millors Luxúria, que et fa moure la crinera i , de tant en tant , alguna somriure en escoltar lletres que parlen de la quotidianitat , d'allò que ens envolta quan el rock n ' roll de veritat és la nostra vida : alcohol , dones ( sempre amb respecte) , gasolina i rebel • lia al màxim ( no sempre en aquest ordre ) .

Deu temes té aquest CD . La veu trencada i potent de Pitu no deixa lloc al descans i els riffs de Martí són al més pur estil Phil Campbell , acompanyats per bases contundents a càrrec de Urri i Aitor . Tot està ben apretat , potser l'únic punt realment millorable és la producció (per posar una pega ) . Cal tenir en compte que estem parlant de rock'n'roll i tampoc cal que soni bonic , amb milers de orquestracions : aquí el que calia és rudesa i simplicitat , i tant que ho han aconseguit .

Entrant a analitzar les cançons , el CD comença amb " Mujer pantera " , dona a la caça d'un home de veritat , com els components de la banda , uns autèntics cràpules , i continua amb "Només estic millor". Qui no es consola és perquè no vol .

La tercera cançó , " Depredador " , és una de les millors del disc . Aquí es nota que aquests tios estan molt lligats al món motard ( com no podia es ser d'altra manera ) . Consta d'un bon sol a càrrec de Martí i d'una lletra enganxosa al màxim .

El quart tema , " Club de carretera (¡esta noche manda mi polla!) " , Recorda aquella història de fa ja alguns anys . L'entrada al sol amb harmònica és a càrrec de Pitu , molt encertada !

El cinquè tema dóna nom a la banda . Comença amb un riff que recorda els Judes i segur que serveix per animar el respectable en els concerts . La de " Sexo salvaje " és la següent . Encara que d'entrada sembla una balada ( evidentment enganyant ) , la cançó és la més marrana .

Continua el CD encarant ja la recta final amb " La del Indio " , " Sudor de pago " ( respecte pel treball més antic del món ) , " Domingo resaca " ( tan real com la vida mateixa ) i , per acabar , " La Pantoja " , cançó friki per parlar de les marxes de la famosa de torn . Al final del disc surt un tros cantat al revés per Pitu , el qual no crec que sigui una invocació satànica . Potser les últimes cançons baixen una mica la intensitat que tenen els primers temes .

En conclusió , un molt bon inici discogràfic , que espero els de per gravar en un futur més material i continuar molt de temps a la carretera , que és on una banda com aquesta dóna realment el 100 %. Personalment , he vist el seu directe i és clar que ens trobem davant d'un grup amb molt potencial .

¡¡¡¡ Rock'n ' roll ! !

Alf “Krápula”
28/04/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.