SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ancillotti - The Chain Goes On (2014)

Ancillotti - The Chain Goes On
Ancillotti logo
Italia

The Chain Goes On

Heavy Metal
Pure Steel Records
2014


Temes

1. Bang Your Head 03:47
2. Cyberland 03:46
3. Victims of the Future 03:54
4. Monkey 03:51
5. Legacy of Rock 05:31
6. Liar 03:20
7. I Don't Wanna Know 03:48
8. Devil Inside 03:41
9. Warrior 03:25
10. Sunrise 06:07
11. Living for the Night Time (Bonus Track) 04:01

Formació

Veu: Daniele "Bud" Ancillotti
Guitarra: Luciano "Ciano" Toscani
Baix: Sandro "Bid" Ancillotti
Bateria: Brian Ancillotti

Crítica

Ancillotti ha tret el seu primer treball de llarga durada, The Chain Goes On, a través del segell heavy Pure Steel Records. I això és el que trobarem en el seu interior, pur heavy metal de la més pura destil · leria vuitanta.

Ancillotti s'ha format a partir de Daniele " Bud " Ancillotti, vocalista, que s'ha unit al seu germà Sandro " Oferta" Ancillotti, baixista, amb el seu fill Brian Ancillotti, a la bateria i finalment amb Luciano " Ciano " Toscani a les sis cordes, anem que gairebé tot queda en família.

La proposta de la banda no podia ser més tradicional i està basada en el so de la NWOBHM, el so Saxon està present de forma constant en tot aquest The Chain Goes On, tot i que també podem trobar influències de Motorhëah o Accept.

La veu Daniele és potent i amb un toc esquinçat, es troba realment còmode en tot bastant greus encara que no dubta en pujar als Udo per moments, amb aquest esquinçat característic de la seva veu. Els riffs són potents i interessants, sense sortir-se dels cànons del metall més clàssic, abunden els sols i riffs molones sense desfer-se en tecnicismes moderns. Igual passa amb la base rítmica, potent i contundent, però sense prendre el protagonisme.

Entre els temes a destacar tenim el primer tall " Bang Your Head " que realment és tot un cacau heavy... ràpid i sense concessions. " Cyberland " manté aquesta intensitat inicial, un tema molt melòdic amb una tornada enganxosa i penetrant. Les guitarres freguen la solemndidad a " Victims Of The Future ", un mig temps molt pompós. Temes com " Monkey ", " Liar " o " Devil Inside " són bons talls heavys, aquest heavy de tota la vida que tots portem marcat des de petits i amb el qual vam créixer... barreja de Judes Priest i Saxon, temes així sempre agraden o " Warrior " tema afilat i imparable amb una base rítmica potent.

Bandes com Ancellotii mantenen viu l'estil que va marcar diverses generacions, un estil molt estès que fa gairebé impossible la innovació en si mateix, però que ben fet, agrada i fa sortir del nostre interior el cuir i les tatxes que sempre han estat aquí.

Recomanable per a tots aquells que seguim dient-nos heavys.

Sergi Arise "Hell"
12/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.