SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Alea Jacta - The Loop (2014)

Alea Jacta - The Loop
Alea Jacta
Alea Jacta logo
España

The Loop(Single)

Metalcore / Melodic Death Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Insight
2. Tears in silence (2014 version)
3. The Loop

Formació

Veu: Eduardo Vera
Guitarra: Alejandro Montelongo
Guitarra: Javier Arribas
Baix: Juan A. Suarez
Bateria: Juan C. Alfonso

Crítica

Els tinerfenys Alea Jacta tornen a ser notícia, aquesta vegada han fet un avançament en forma de Single del que suposo serà el seu pròxim treball. Recordem que Alea Jacta han editat anteriorment i als EP 's "Enter the Chaos " i "The Empire Will Fall " amb ells hem anat veient una gran evolució.

Alea Jacta segueixen s'allunyen una mica línia estilística dels seus anteriors treballs, però això no significa un estancament, l'escolta del seu primer treball poc té a veure amb aquest single, la banda ha anat madurant i malgrat mantenir-se en el mateix camí, han après a polir els detalls i donar als temes un cos molt sòlid i contundent que al principi els faltava, un camí es fa en caminar.

El que si s'aprecia en escoltar aquest The Loop és que ja no estan tan ancorats al thrash metall, segueix estant present, especialment en el primer tall Insight, però més filtrat per un so molt actual i més melòdic. No els àncora tant dins del thrash i els obre a un públic més ampli que va des dels seguidors del metalcrore, progressiu fins al death melòdic. Això sí, sense perdre gens d'agressivitat, però guanyant en melodia.

El single consta de tres temes, " Insight ", el que comentava en el paràgraf anterior. Un malbaratament d'energia entre el thrash i el metall més actual. I amb un sol, encara que breu... n'hi ha, gràcies! Es troben a faltar en les composicions tan actuals.

" Tears In Silence " deixa una mica de banda el thrash i s'endinsa en un metall contundent, amb uns riffs que juguen a recordar al thrash, però emmascarats en uns ritmes més cores. Pura ràbia. Un tema del seu primer treball Enter The Chaos reversionado des de la formació actual.

Finalment " The Loop " tanca aquest treball de Alea Jacta, arrencant com un lament, amb una força i ràbia sortida des del mateix infern, o des de l'interior del seu vocalista Eduardo. Un tema on el thrash es va quedar pel camí, entrant en el terreny del metalcore melòdic.

Un nou pas endavant de Alea Jacta que a poc a poc va creixent i madurant el seu so... tinc ganes de veure el seu nou treball, si és tan mimat com ho ha estat aquest single, la cosa promet !

Sergi Arise "Hell"
16/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.