SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

KXM - KXM (2014)

KXM - KXM
KXM logo
E.E.U.U.

KXM

Hard Rock
Rat Pak Records
2014


Temes

1. Stars 05:42
2. Rescue Me 04:38
3. Gun Fight 04:46
4. Never Stop 04:43
5. Faith Is a Room 05:06
6. I'll Be Ok 04:51
7. Sleep 04:17
8. Love 04:41
9. Burn 05:11
10. Do It Now 03:59
11. Human Friction 06:02
12. Tranquilize 03:29

Formació

Veu, baix: Doug Pinnick
Bateria: Ray Luzier
Guitarra: George Lynch

Crítica

La banda californiana KXM formada pel trio Ray Luzier ( KORN ), Doug Pinnick ( KING 'S X ) i George Lynch ( LYNCH MOB / Dokken ) s'embarca en el seu primer àlbum debut de nom homònim. Dotze temes de tall similar ; contundent hard rock californià, amb ampli joc en el canvi de rítmica i pesades línies de baix. Un trio poderós format per músics ja consagrats en el marc del rock mundial. Per això, aquest treball es porta ni més ni menys d'un 6. Un plàstic acceptable, "suficient ". Al llarg dels dotze temes no m'han dit res. Correcte, virtuosisme i qualitat cadascun en el seu instrument, excepte Doug a les veus, però res més. Cançons molt "fàcils " sense grans aportacions quant novetat, so o idees. Tot i això és remarcable la tasca magistral de Luzier i la seva incessant joc de plats, caixa i bombo. Un veritable crack que surt en cadascun dels seus projectes. " Rescue Me", " Faith Is a Room" i " Tranquilize " són els tres temes que salvaria del CD. Bé podrien haver presentat un primer EP / Demo amb aquests tres únicament, i deixar-se de la resta afegit que configura el LP. De nou, i sento ser pesat, però el treball de Luzier és francament bestial. KXM també deixa lloc a la baladita, el típic tema " comercial " motivat 100% per la discogràfica. Potser m'equivoqui, però desig, per la confiança que tinc en cada un dels tres músics, que així ha estat. " Never Stop " és... bé, " next". Pastelona, insulsa i " refregit del refregit ".

En cap moment deixaré de recomanar escoltar nova música i noves bandes, perquè encara que el projecte sigui mediocre, sota el meu humil punt de vista, és sempre un plaer per les orelles i l'ànima, però aquest treball no està a l'altura de les trajectòries de Luzier, Pinnick o Lynch. Boníssima producció, una imatge treballada, però una composició, tan sols " correcta".

No tinc especial interès a seguir la banda, però si pensen fer un segon plàstic, espero i desitjo que s'ho treballin molt més.

Topillo
30/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.