SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Symmetric Chaos - Dystopia (2014)

Symmetric Chaos - Dystopia
Symmetric Chaos logo
España

Dystopia (EP)

Melodic Metalcore
Autoproducido
2014


Temes

01 - Before my eyes
02 - I'm broken
03 - Dystopia
04 - Sin ti

Formació

Veu, guitarra: Daniel Lacarta
Guitarra: Guillem Castiglione
Baix: Sergio Candela
Bateria: Javi Prior

Crítica

Symmetric Chaos ens presenten Dystopia.Un Ep de quatre temes plens de força, qualitat i personalitat. Deixant molt bon gust de boca al més pur estil metalcore melòdic avantguardista. Amb molts aires d'experimentació i innovació.

Influenciats per bandes com poden ser Trivium, Bullet For My Valentine, Killwitch Engage, Avenged Sevenfold entre d'altres.

Amb Dystopia s'obren moltes portes a la indústria musical obtenint molt bona resposta per part del públic i la premsa especialitzada.

Dystopia arrenca amb Before My Eyes. Tema ràpid amb base rítmica pesada combinant veus guturals i melòdiques. El segueix en la mateixa línia I'm Broken amb molta guitarra rítmica palm mute i algunes floritures incloent també un sol de guitarra.

Dystopia és el tema que dóna nom al ep desbordant metalcore en tot moment.
Temes senzills sense moltes complicacions tècniques encara efectius. El Ep finalitza amb el tema Sin Ti. Molt intens i escrit en castellà. Marcant el toc d'aire fresc a l' Ep amb matisos més atmosfèrics.

Quant a la producció sona tot excel • lent. No obstant això hi ha petites alentiments en els instruments que contraresten contundència en el seu musicalitat metàl • lica. Sona molt humà i homogeni. No desagrada però per l'estil que practiquen estaria bé processar una mica més la producció. Incloent algunes seqüències electròniques o d'ambient, encara que això ja va a gustos. A tenir en compte aquest petit detall tots els matisos sonarien més compactes afegint així el precís vigor que falta en aquest Ep sense desconsiderar el carisma i la personalitat del col • lectiu.

Trencant la closca de l'escena underground metàl • lica Symmetric Chaos no té res a envejar de les bandes d'alt standing. Amb professionalitat i grans expectatives.

Ahbyss
03/06/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.