SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Signum Regis - Exodus (2013)

Signum Regis - Exodus
Signum Regis logo
Eslovaquia

Exodus

Progressive Power Metal
Ulterium Records
2013


Temes

1. On the Nile 02:19
2. Enslaved 04:50
3. The Promised Land 05:34
4. Let Us Go! 04:06
5. Wrath of Pharaoh 04:04
6. The Ten Plagues 04:47
7. Last Days in Egypt 03:54
8. Exodus 04:17
9. Song of Deliverance 07:02
10. Sole Survivor (Helloween cover) 04:36

Formació

Baix: Ronnie König
Guitarra: Filip Koluš
Bateria: Jaro Jancula

Crítica

Exodus és el títol del tercer disc de Signum Regis, formació de power metall slovaca, fins aquí cap problema. La raresa d'aquest treball és la llista de vocalistes que han estat convidat a participar d'aquest LP.

Aquest fet suposa una sèrie d'avantatges i inconvenients. D'una banda li dóna una versatilitat impossible d'aconseguir amb els membres la formació, com veurem en analitzar una mica més a fons Exodus. Però al seu torn, un té la sensació que es tracta d'un projecte fluix, fluix pel que fa a la sortida que pugui tenir en els escenaris i que estem acostumats a veure projectes que semblen reforçar-se amb noms famosos per sortir a les revistes i webzines , però sembla que no és el cas.

He de reconèixer que les primeres escoltes les vaig fer sense saber el fet de les col · laboracions, i cada pista semblava estar composta per una banda diferent, al marge de la notable diferència vocal entre temes, de manera que la versatilitat el disc l'han aconseguit i amb moltes escreix.

Aquests convidats són Llança Rei, ex. Pyramaze, Balanç of Power, Michael Vescera, Obsession, Animetal, Matt Smith, Teocràcia, Daisa Munhoz, Vandroya, Soulspell, Eli Prinsen, Sacred Warrior, The sacrificat, Samuel Nyman, Manimal, Thomas L. Winkler, Gloryhammer, Emerald, Göran Edman , ex. Yngwie Malmsteen, John Norum i maig Petranin, Castaway.

Un altre detall a tenir en compte és que es tracta d'una obra conceptual basada en la Bíblia i les narracions que conté sobre l'èxode dels jueus, esclaus en l'Antic Ejipto, sota el mandat de Ramses. Uns fets que s'han pogut veure reflectits en la gran pantalla en innombrables ocasions. Si es tracta d'una obra conceptual no es nota massa en l'escolta, en estar en anglès, si no es presta especial atenció a les lletres no t'adones d'aquest fet. Els temes bé poden sonar de forma aleatòria o extrets del disc que funcionen igual de bé. ¿Positiu o negatiu? Doncs positiu per a la esucucha de tots els temes però una mica afligit per no veure plasmada una història tan forta, pel que fa a narrativa, com perquè no s'hagi fet més consciència.

Musicalment tenim un desplegament de power metall a l'estil teutó. Els temes no són gens lineals ni tallats pel mateix patró, imagino que pensat en els diferents cantants que li donen el seu toc personal, els matisos i timbres són molt variats i d'acord així ho són els temes. Trobem des de peces molt melòdiques fins talls de pur speed. En resum trobem tot allò que un amant del power estima. Des èpica fins velocitat.

Des del primer tall, "Enslaved" ens trobem davant d'una opra d'important calibre. Un tema molt melóico a l'estil de bandes com Edguy, on et veus immers en una tornada sense possibilitat d'escapar sense caure en les seves xarxes. "The Promised Land" és el típic tall de power èpic amb teclats solemnes que sense arribar a ecplipsar el tema es fan notar. Mostra de la varietat de talls, "Let Us Go!" torna a oferir un canvi molt radical en les veus provocant que sigui un tema contundent i fosc.

"Wrath Of Pharaoh" speed power a preu fet, aires al Jugulator de Judes o bandes alemanyes de Speed ​​com els inicis de Riot o Scanner.

"Les Days In Egypt" més melòdica mantenint la velocitat, o "Exodus" més lenta però tècnicament genial amb uns riffs brutals, per acabar amb "Song Of Deliverance" amb un ritme ràpid al més pur estil Helloween.

I per acabar una pista extra, "Soul Survivor". Tothom parla de la étapa bona d'Helloween amb els seus Keepers, però hi ha un segon moment gran, quan Weikath i Grapow van treure Màster Of The Rings, The Time Of The Oath, Better Than Raw ... un bon homenatge per tancar un bon disc.

Sergi Arise "Hell"
20/06/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.